Battle gear

Battle gear


Battle gearBattle gear is een ontzettend tof en uitgebreid oorlog spelletje. Voor je begint met de keiharde actie in dit spel kun je kiezen of je een snelle slag gaat spelen in de single mode of dat je uitgebreide oorlogen gaat naspelen in de world domination mode. In de single mode begin je gewoon gelijk met het vechten, maar in de world domination mode kies je een paar dingen. Zo kies je allereerst de moeilijkheidsgraad van het spelletje. Je kunt kiezen uit easy, normal, hard en zelfs extreme. Vervolgens kies je jouw alliance. Dit zijn een groep landen waarmee je gaat vechten. Als je hebt gekozen kun je beginnen. Je krijgt een map te zien met jouw alliance en op de map zie je ook waar je vijanden liggen. Vervolgens kies je een land waarmee je gaat vechten en een land die je wilt aanvallen. Dan begint de keiharde actie direct. Je koopt troepen voor je leger om aan te vallen. Afhankelijk van de oorlog kun je luchttroepen kopen, grondtroepen, troepen voor op de basis en nog veel meer. Je hebt in elke troep verschillende klasses. Zo heb je dure aanvalsvliegtuigen, maar ook goedkopere. Ze verschillen natuurlijk wel in kracht, maar je hebt ook een budget waarmee je rekening moet houden. Dus ga jij de oorlog winnen?

Battle gear

Instructies

Speel battle gear met je muis.

0

Spel omschrijving

Battle gear

Battle gear is een ontzettend tof en uitgebreid oorlog spelletje. Voor je begint met de keiharde actie in dit spel kun je kiezen of je een snelle slag gaat spelen in de single mode of dat je uitgebreide oorlogen gaat naspelen in de world domination mode. In de single mode begin je gewoon gelijk met het vechten, maar in de world domination mode kies je een paar dingen. Zo kies je allereerst de moeilijkheidsgraad van het spelletje. Je kunt kiezen uit easy, normal, hard en zelfs extreme. Vervolgens kies je jouw alliance. Dit zijn een groep landen waarmee je gaat vechten. Als je hebt gekozen kun je beginnen. Je krijgt een map te zien met jouw alliance en op de map zie je ook waar je vijanden liggen. Vervolgens kies je een land waarmee je gaat vechten en een land die je wilt aanvallen. Dan begint de keiharde actie direct. Je koopt troepen voor je leger om aan te vallen. Afhankelijk van de oorlog kun je luchttroepen kopen, grondtroepen, troepen voor op de basis en nog veel meer. Je hebt in elke troep verschillende klasses. Zo heb je dure aanvalsvliegtuigen, maar ook goedkopere. Ze verschillen natuurlijk wel in kracht, maar je hebt ook een budget waarmee je rekening moet houden. Dus ga jij de oorlog winnen?

Battle gear

2013-12-01

Categorie: Actie spelletjes

Played 1216 times

tags: Geen

Instructies

Speel battle gear met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...