Een andere planeet

Een andere planeet


Een andere planeetEen andere planeet is weer zo een spelletje waar je op avontuur gaat. In dit spel bestuur je een rare alien personage met een laser pistool. Het spel is onderverdeeld is enorm veel uitdagende en leuke levels. In deze levels is het steeds de bedoeling om de blauwe diamant te bereiken. Dit doe je door met je personage te springen en allerlei obstakels te ontwijken. Zodra je de blauwe diamant hebt kun je door naar de volgende level. Val je in een obstakels zoals hete lava dan ben je af en moet je de level opnieuw proberen. Je hoeft dan niet weer helemaal vanaf level 1 te beginnen, maar je blijft gewoon bij de huidige level. Met de laserpistool die je personage heeft kun je voorwerpen vastpakken en verplaatsen. Dit kan erg handig zijn als je ergens bij moet komen dat net te hoog is. Door de voorwerpen kun je dan hoger springen. Je kunt voor elke level je tijd nemen. Probeer alleen niet in de vallen te komen.

Een andere planeet

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en je muis om te schieten.

0

Spel omschrijving

Een andere planeet

Een andere planeet is weer zo een spelletje waar je op avontuur gaat. In dit spel bestuur je een rare alien personage met een laser pistool. Het spel is onderverdeeld is enorm veel uitdagende en leuke levels. In deze levels is het steeds de bedoeling om de blauwe diamant te bereiken. Dit doe je door met je personage te springen en allerlei obstakels te ontwijken. Zodra je de blauwe diamant hebt kun je door naar de volgende level. Val je in een obstakels zoals hete lava dan ben je af en moet je de level opnieuw proberen. Je hoeft dan niet weer helemaal vanaf level 1 te beginnen, maar je blijft gewoon bij de huidige level. Met de laserpistool die je personage heeft kun je voorwerpen vastpakken en verplaatsen. Dit kan erg handig zijn als je ergens bij moet komen dat net te hoog is. Door de voorwerpen kun je dan hoger springen. Je kunt voor elke level je tijd nemen. Probeer alleen niet in de vallen te komen.

Een andere planeet

2015-11-16

Categorie: Actie spelletjes

Played 1497 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en je muis om te schieten.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...