Mobster roadster

Mobster roadster


Mobster roadsterMobster roadster is een tof actie spelletje. In dit spelletje ga je niet alleen racen, maar je gaat er ook voor zorgen dat je vijanden neer knalt. Je speelt het spelletje in verschillende levels. In elke level krijg je een missie die je succesvol moet uitvoeren. Voor deze missie krijg je natuurlijk betaald. Daarnaast kun je bij elke missie ook goud verdienen. Wanneer je een beoordeling krijgt van 10 sterren krijg je 1 goudstaaf als bonus. De missies zijn verschillend, maar voor het grote deel ga je rijden met je auto en knal je op vijanden. Deze komen ook aanrijden en knallen ook terug. Je moet er dus voor zorgen dat je ze doodmaakt voordat ze dat bij jou doen. Je kunt boven je auto een balk met je leven zien. Zorg ervoor dat deze niet opgaat, want dan ben je dood. Met het geld dat je verdiend kun je toffe upgrades kopen. Zo kun je granaten kopen die de vijanden in 1 keer laten ontploffen. Je kunt ook je voertuig upgraden om deze sneller te maken. Kortom het is een uitgebreid en tof actie spelletje. Speel nu mobster roadster op gratisspelletjes.nl.

Mobster roadster

Instructies

Speel dit spelletje met zowel je muis als de pijltjestoetsen.

0

Spel omschrijving

Mobster roadster

Mobster roadster is een tof actie spelletje. In dit spelletje ga je niet alleen racen, maar je gaat er ook voor zorgen dat je vijanden neer knalt. Je speelt het spelletje in verschillende levels. In elke level krijg je een missie die je succesvol moet uitvoeren. Voor deze missie krijg je natuurlijk betaald. Daarnaast kun je bij elke missie ook goud verdienen. Wanneer je een beoordeling krijgt van 10 sterren krijg je 1 goudstaaf als bonus. De missies zijn verschillend, maar voor het grote deel ga je rijden met je auto en knal je op vijanden. Deze komen ook aanrijden en knallen ook terug. Je moet er dus voor zorgen dat je ze doodmaakt voordat ze dat bij jou doen. Je kunt boven je auto een balk met je leven zien. Zorg ervoor dat deze niet opgaat, want dan ben je dood. Met het geld dat je verdiend kun je toffe upgrades kopen. Zo kun je granaten kopen die de vijanden in 1 keer laten ontploffen. Je kunt ook je voertuig upgraden om deze sneller te maken. Kortom het is een uitgebreid en tof actie spelletje. Speel nu mobster roadster op gratisspelletjes.nl.

Mobster roadster

2013-12-12

Categorie: Actie spelletjes

Played 1345 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met zowel je muis als de pijltjestoetsen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...