Mummys in de val lokken

Mummys in de val lokken


Mummys in de val lokkenMummys in de val lokken is een leuk spelletje waarbij je zoals de titel al zegt mummy's in de val probeert te lokken. In het spelletje kun je een personage besturen. Deze gaat proberen om alle mummies te doden. Dit doe je door van plek te wisselen met de mummies. Zo kun je bijvoorbeeld met je personage naar een plek gaan waar deze bijna de afgrond in valt. Vervolgens klik je op een mummie om te wisselen van lichaam. De mummies blijven altijd lopen waardoor de mummie de afgrond in valt. Pas als alle mummies dood zijn kun je door naar de volgende level. Raakt je personage gewond door een mummie of een andere obstakels dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. De levels worden steeds moeilijker en niet alleen omdat er meer mummies bijkomen, maar ook omdat de obstakels vermenigvuldigen. Je moet dus niet alleen oppassen voor de mummies, maar ook voor allerlei obstakels.

Mummys in de val lokken

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Klik met je muis op een mummie om te veranderen van lichaam.

0

Spel omschrijving

Mummys in de val lokken

Mummys in de val lokken is een leuk spelletje waarbij je zoals de titel al zegt mummy's in de val probeert te lokken. In het spelletje kun je een personage besturen. Deze gaat proberen om alle mummies te doden. Dit doe je door van plek te wisselen met de mummies. Zo kun je bijvoorbeeld met je personage naar een plek gaan waar deze bijna de afgrond in valt. Vervolgens klik je op een mummie om te wisselen van lichaam. De mummies blijven altijd lopen waardoor de mummie de afgrond in valt. Pas als alle mummies dood zijn kun je door naar de volgende level. Raakt je personage gewond door een mummie of een andere obstakels dan ben je af en moet je opnieuw beginnen. De levels worden steeds moeilijker en niet alleen omdat er meer mummies bijkomen, maar ook omdat de obstakels vermenigvuldigen. Je moet dus niet alleen oppassen voor de mummies, maar ook voor allerlei obstakels.

Mummys in de val lokken

2015-11-16

Categorie: Actie spelletjes

Played 1461 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Klik met je muis op een mummie om te veranderen van lichaam.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...