Stormy castle

Stormy castle


Stormy castleStormy castle is een enorm uitgebreid spelletje. In dit spel ga je jouw kasteel verdedigen tegen indringers en tegelijkertijd probeer je de kasteel van de vijand aan te vallen. Je bouwt op je eigen grond trainingskampen waar je jouw soldaten kunt trainen. Er zijn verschillende soorten soldaten en je begint met 2 soorten. De soldaat met een zwaard en de soldaat met een pijl en boog. Als je later verder komt en bij de hogere levels komt kun je ook andere soldaten trainen met andere wapens. Je kunt ook de huidige soldaten sterker maken door ze te upgraden. Degene die de kasteel van de vijand als eerst binnendringt is de winnaar. Als de vijand jouw kasteel binnendringt ben je af en moet je het opnieuw proberen. Lukt het jou om de kasteel van de vijand binnen te dringen dan kun je door naar de volgende level. Je kunt dan in de shop nog allerlei upgrades kopen als je genoeg goud hebt. Je kunt goud ook tijdens het gevecht gebruiken om nieuwe trainingskampen te bouwen. Je verdient goud door de vijand te doden. Dus heb jij zin in een leuke middeleeuwse oorlog? Dan is stormy castle een spel voor jou.

Stormy castle

Instructies

Speel stormy castle met je muis.

0

Spel omschrijving

Stormy castle

Stormy castle is een enorm uitgebreid spelletje. In dit spel ga je jouw kasteel verdedigen tegen indringers en tegelijkertijd probeer je de kasteel van de vijand aan te vallen. Je bouwt op je eigen grond trainingskampen waar je jouw soldaten kunt trainen. Er zijn verschillende soorten soldaten en je begint met 2 soorten. De soldaat met een zwaard en de soldaat met een pijl en boog. Als je later verder komt en bij de hogere levels komt kun je ook andere soldaten trainen met andere wapens. Je kunt ook de huidige soldaten sterker maken door ze te upgraden. Degene die de kasteel van de vijand als eerst binnendringt is de winnaar. Als de vijand jouw kasteel binnendringt ben je af en moet je het opnieuw proberen. Lukt het jou om de kasteel van de vijand binnen te dringen dan kun je door naar de volgende level. Je kunt dan in de shop nog allerlei upgrades kopen als je genoeg goud hebt. Je kunt goud ook tijdens het gevecht gebruiken om nieuwe trainingskampen te bouwen. Je verdient goud door de vijand te doden. Dus heb jij zin in een leuke middeleeuwse oorlog? Dan is stormy castle een spel voor jou.

Stormy castle

2013-12-03

Categorie: Actie spelletjes

Played 1293 times

tags: Geen

Instructies

Speel stormy castle met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...