Timmy de boomstronk

Timmy de boomstronk


Timmy de boomstronkTimmy de boomstronk is een leuk avontuurlijk spelletje. In het spel bestuur je een kleine boomstronk die je gaat lanceren. Om de lancering zo goed mogelijk te laten verlopen moet je op het juiste moment klikken. Als de pijl in de cirkel exact op het witte gedeelte staat dan gaat de lancering perfect. Terwijl je boomstronk in de lucht vliegt verzamelt hij allerlei gouden munten. Wanneer je weer op de grond landt kun je nog een paar keer springen. Het doel is om zo ver mogelijk te komen en zo veel mogelijk munten te verzamelen. Als je eenmaal tot stilstand bent gekomen krijg je te zien hoeveel meters je hebt afgelegd. Vervolgens kun je nieuwe items kopen die je helpen om verder te komen. Zo kun je bijvoorbeeld extra sprongen kopen of langer blijven zweven. Als je goed genoeg bezig blijft zul je met 1 lancering de finish kunnen bereiken.

Timmy de boomstronk

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Timmy de boomstronk

Timmy de boomstronk is een leuk avontuurlijk spelletje. In het spel bestuur je een kleine boomstronk die je gaat lanceren. Om de lancering zo goed mogelijk te laten verlopen moet je op het juiste moment klikken. Als de pijl in de cirkel exact op het witte gedeelte staat dan gaat de lancering perfect. Terwijl je boomstronk in de lucht vliegt verzamelt hij allerlei gouden munten. Wanneer je weer op de grond landt kun je nog een paar keer springen. Het doel is om zo ver mogelijk te komen en zo veel mogelijk munten te verzamelen. Als je eenmaal tot stilstand bent gekomen krijg je te zien hoeveel meters je hebt afgelegd. Vervolgens kun je nieuwe items kopen die je helpen om verder te komen. Zo kun je bijvoorbeeld extra sprongen kopen of langer blijven zweven. Als je goed genoeg bezig blijft zul je met 1 lancering de finish kunnen bereiken.

Timmy de boomstronk

2015-11-17

Categorie: Actie spelletjes

Played 1503 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...