Tortuga siege

Tortuga siege


Tortuga siegeTortuga siege is een enorm uitgebreid en grappig denk spelletje.In dit spel is het de bedoeling om al je kleine soldaten te beschermen. Elke level krijg je de mogelijkheid om je soldaten ergens neer te laten vallen. Vervolgens krijg je ook een paar voorwerpen die je ergens met laten vallen. Zodra je alles hebt neergezet komen er tientallen messen uit de lucht vliegen. Zodra een soldaat van je geraakt wordt gaat deze dood. Als er teveel soldaten geraakt worden dan ben je af en kun je niet door naar de volgende level. Overleveren ze het wel allemaal of tenminste genoeg dan mag je door naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker en niet alleen omdat je meer soldaten moet beschermen, maar er komen ook kanonnen bij kijken en andere gevaarlijke wapens. Lukt een level niet in 1 keer? Dan kun je het gewoon nog een keer proberen. Kom je er echt niet uit probeer dan je strategie te veranderen.

Tortuga siege

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Tortuga siege

Tortuga siege is een enorm uitgebreid en grappig denk spelletje.In dit spel is het de bedoeling om al je kleine soldaten te beschermen. Elke level krijg je de mogelijkheid om je soldaten ergens neer te laten vallen. Vervolgens krijg je ook een paar voorwerpen die je ergens met laten vallen. Zodra je alles hebt neergezet komen er tientallen messen uit de lucht vliegen. Zodra een soldaat van je geraakt wordt gaat deze dood. Als er teveel soldaten geraakt worden dan ben je af en kun je niet door naar de volgende level. Overleveren ze het wel allemaal of tenminste genoeg dan mag je door naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker en niet alleen omdat je meer soldaten moet beschermen, maar er komen ook kanonnen bij kijken en andere gevaarlijke wapens. Lukt een level niet in 1 keer? Dan kun je het gewoon nog een keer proberen. Kom je er echt niet uit probeer dan je strategie te veranderen.

Tortuga siege

2015-11-17

Categorie: Actie spelletjes

Played 1588 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...