Totem destroyer

Totem destroyer


Totem destroyerTotem destroyer is een spel dat erg veel lijkt op het populaire Jenga waarbij je blokjes uit een toren moet halen zonder dat de toren omvalt. Zo iets ga je ook doen in dit spelletje alleen kun je gewoon op de blokjes klikken om ze te laten verdwijnen. Elke toren bestaat uit verschillende blokjes. Je hebt 3 belangrijke blokken met verschillende kleuren. Zo zijn de bruine blokjes gewoon normale blokken die je kunt wegspelen. De zwarte blokken zijn niet weg te spelen en de groene blokken zijn glad. Boven elke toren staat een gouden beeldje. Deze mag niet op de grond vallen anders ben je af en moet je opnieuw beginnen. Rechtsboven op het scherm staat een getal. Dit is het aantal blokken dat je nog weg moet spelen voordat je door kunt naar de volgende level. Als je ze allemaal hebt weggespeeld zonder dat het gouden beeldje is gevallen ga je automatisch door. De levels worden steeds moeilijker, omdat je meer blokken moet wegspelen. De torens worden ook steeds hoger en instabieler. Dus zin in een leuk Jenga achtig spelletje? Speel dan nu totem destroyer.

Totem destroyer

Instructies

Gebruik je muis om blokken weg te spelen.

0

Spel omschrijving

Totem destroyer

Totem destroyer is een spel dat erg veel lijkt op het populaire Jenga waarbij je blokjes uit een toren moet halen zonder dat de toren omvalt. Zo iets ga je ook doen in dit spelletje alleen kun je gewoon op de blokjes klikken om ze te laten verdwijnen. Elke toren bestaat uit verschillende blokjes. Je hebt 3 belangrijke blokken met verschillende kleuren. Zo zijn de bruine blokjes gewoon normale blokken die je kunt wegspelen. De zwarte blokken zijn niet weg te spelen en de groene blokken zijn glad. Boven elke toren staat een gouden beeldje. Deze mag niet op de grond vallen anders ben je af en moet je opnieuw beginnen. Rechtsboven op het scherm staat een getal. Dit is het aantal blokken dat je nog weg moet spelen voordat je door kunt naar de volgende level. Als je ze allemaal hebt weggespeeld zonder dat het gouden beeldje is gevallen ga je automatisch door. De levels worden steeds moeilijker, omdat je meer blokken moet wegspelen. De torens worden ook steeds hoger en instabieler. Dus zin in een leuk Jenga achtig spelletje? Speel dan nu totem destroyer.

Totem destroyer

2015-11-17

Categorie: Actie spelletjes

Played 1592 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om blokken weg te spelen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...