Ultieme vernietiging 4

Ultieme vernietiging 4


Ultieme vernietiging 4Ultieme vernietiging 4 is alweer de 4e deel van de populaire reeks spelletjes. Ook in dit spel ga je proberen om alle boosaardige eieren te vernietigen. Het spel is erg simpel om te spelen, maar de levels worden steeds moeilijker. In elke level krijg je een aantal manieren om totale vernietiging te laten plaatsvinden. Zo kun je bijvoorbeeld een orkaan loslaten, maar je kunt bijvoorbeeld ook stukken grond laten verdwijnen. Je hebt alleen maar een beperkt aantal hulpmiddelen. Met deze moet je alle boosaardige eitjes zien te vernietigen. Als er 1 overblijft heb je de level niet gehaald en moet je het opnieuw proberen. Lukt het je wel om ze allemaal uit te roeien dan kun je door naar de volgende level. Soms kom je er even niet uit, maar dan kun je gewoon een andere strategie bedenken. Gebruik bijvoorbeeld altijd de stenen en andere voorwerpen in je voordeel. Dus heb jij genoten van de eerste 3 delen dan zul je zeker blij zijn om te horen dat deze 4e deel vol zit met uitdagende levels.

Ultieme vernietiging 4

Instructies

Gebruik je muis voor ultieme vernietiging.

0

Spel omschrijving

Ultieme vernietiging 4

Ultieme vernietiging 4 is alweer de 4e deel van de populaire reeks spelletjes. Ook in dit spel ga je proberen om alle boosaardige eieren te vernietigen. Het spel is erg simpel om te spelen, maar de levels worden steeds moeilijker. In elke level krijg je een aantal manieren om totale vernietiging te laten plaatsvinden. Zo kun je bijvoorbeeld een orkaan loslaten, maar je kunt bijvoorbeeld ook stukken grond laten verdwijnen. Je hebt alleen maar een beperkt aantal hulpmiddelen. Met deze moet je alle boosaardige eitjes zien te vernietigen. Als er 1 overblijft heb je de level niet gehaald en moet je het opnieuw proberen. Lukt het je wel om ze allemaal uit te roeien dan kun je door naar de volgende level. Soms kom je er even niet uit, maar dan kun je gewoon een andere strategie bedenken. Gebruik bijvoorbeeld altijd de stenen en andere voorwerpen in je voordeel. Dus heb jij genoten van de eerste 3 delen dan zul je zeker blij zijn om te horen dat deze 4e deel vol zit met uitdagende levels.

Ultieme vernietiging 4

2015-11-17

Categorie: Actie spelletjes

Played 1523 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor ultieme vernietiging.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...