Aliens naar huis

Aliens naar huis


Aliens naar huisAliens naar huis is een geinig avontuurlijk spelletje waarin je probeert om met je alien personage het ruimteschip te bereiken. Dit ga je elke level weer doen en dat wordt ook steeds moeilijker en uitdagender. De eerste paar levels zijn erg simpel om een beetje het gevoel te krijgen hoe het spel in elkaar zit. Je krijgt ook nog een paar instructies zodat je weet welke knoppen je kunt gebruiken. Zo kan je alien personage veranderen van een normale vorm naar een slijmerige vorm. Met deze slijmerige vorm kun je door kleine ruimtes heen kruipen waar je normaal niet doorheen kunt. Onderweg kun je in elke level 3 sterren verzamelen. Deze zijn niet verplicht, maar geven wel aan hoe goed je bent. Als je dus een perfecte score wilt dan probeer je alle levels af te sluiten met 3 gouden sterren. Je kunt ook dood gaan in levels door bijvoorbeeld in een val te komen. Je kunt dan gewoon opnieuw beginnen. Ook kun je alle tijd nemen voor een level, omdat er geen tijdslimiet is. Er zijn enorm veel leuke en uitdagende levels die op je wachten.

Aliens naar huis

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Aliens naar huis

Aliens naar huis is een geinig avontuurlijk spelletje waarin je probeert om met je alien personage het ruimteschip te bereiken. Dit ga je elke level weer doen en dat wordt ook steeds moeilijker en uitdagender. De eerste paar levels zijn erg simpel om een beetje het gevoel te krijgen hoe het spel in elkaar zit. Je krijgt ook nog een paar instructies zodat je weet welke knoppen je kunt gebruiken. Zo kan je alien personage veranderen van een normale vorm naar een slijmerige vorm. Met deze slijmerige vorm kun je door kleine ruimtes heen kruipen waar je normaal niet doorheen kunt. Onderweg kun je in elke level 3 sterren verzamelen. Deze zijn niet verplicht, maar geven wel aan hoe goed je bent. Als je dus een perfecte score wilt dan probeer je alle levels af te sluiten met 3 gouden sterren. Je kunt ook dood gaan in levels door bijvoorbeeld in een val te komen. Je kunt dan gewoon opnieuw beginnen. Ook kun je alle tijd nemen voor een level, omdat er geen tijdslimiet is. Er zijn enorm veel leuke en uitdagende levels die op je wachten.

Aliens naar huis

2015-11-13

Categorie: Behendigheid

Played 1424 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...