Balanceren

Balanceren


BalancerenBalanceren is een leuk en behendig spelletje. Je zult erg moeten wennen aan de besturing van dit spelletje. Het is best uniek, maar dat maakt het erg leuk. Je krijgt een trampoline die je moet je muis over het scherm kunt bewegen. Hiermee kun je de personage laten stuiteren en in beweging brengen. Je probeert de personage naar het schip te leiden om de level te halen. Dit klinkt erg makkelijk, maar in praktijk moet je erg behendig zijn en dat zul je snel merken. Wanneer de personage de afgrond in valt ben je af en moet je opnieuw beginnen. In elke level zie je steeds 3 gouden sterren. Deze kun je met de personage pakken, maar zijn niet noodzakelijk om de level te winnen. Ze laten wel zien hoe behendig je bent. Als je namelijk elke level met 3 gouden sterren afsluit ben je de beste. Hoe verder je komt des te moeilijker het gaat worden, want je zult vele obstakels tegenkomen.

Balanceren

Instructies

Gebruik je muis om de trampoline te bewegen.

0

Spel omschrijving

Balanceren

Balanceren is een leuk en behendig spelletje. Je zult erg moeten wennen aan de besturing van dit spelletje. Het is best uniek, maar dat maakt het erg leuk. Je krijgt een trampoline die je moet je muis over het scherm kunt bewegen. Hiermee kun je de personage laten stuiteren en in beweging brengen. Je probeert de personage naar het schip te leiden om de level te halen. Dit klinkt erg makkelijk, maar in praktijk moet je erg behendig zijn en dat zul je snel merken. Wanneer de personage de afgrond in valt ben je af en moet je opnieuw beginnen. In elke level zie je steeds 3 gouden sterren. Deze kun je met de personage pakken, maar zijn niet noodzakelijk om de level te winnen. Ze laten wel zien hoe behendig je bent. Als je namelijk elke level met 3 gouden sterren afsluit ben je de beste. Hoe verder je komt des te moeilijker het gaat worden, want je zult vele obstakels tegenkomen.

Balanceren

2015-11-13

Categorie: Behendigheid

Played 1911 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om de trampoline te bewegen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...