Behendigheidsbal

Behendigheidsbal


BehendigheidsbalBehendigheidsbal is een leuk en simpel spelletje. In dit spelletje ga je een bal besturen. Deze rolt over een platform heen die in de lucht hangt. Je probeert ten alle tijden op het platform te blijven met de bal. Je kunt de bal naar links en rechts bewegen, maar je kunt er ook sprongen mee maken. Wanneer de bal van het platform afvalt ben je af en moet je opnieuw beginnen. Het wordt steeds moeilijker om op het platform te blijven. Niet alleen zul je vaker en sneller moeten bewegen, maar ook het platform zelf wordt steeds smaller. Je kunt dus makkelijker er vanaf vallen. Het spel kent geen einde dus je gaat gewoon door tot je af bent. Hoe langer je het volhoudt des te meer punten je krijgt. Als je goed genoeg bent kun je zelf op de scorelijst komen. Dus laat nu zien hoe behendig jij bent.

Behendigheidsbal

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen

0

Spel omschrijving

Behendigheidsbal

Behendigheidsbal is een leuk en simpel spelletje. In dit spelletje ga je een bal besturen. Deze rolt over een platform heen die in de lucht hangt. Je probeert ten alle tijden op het platform te blijven met de bal. Je kunt de bal naar links en rechts bewegen, maar je kunt er ook sprongen mee maken. Wanneer de bal van het platform afvalt ben je af en moet je opnieuw beginnen. Het wordt steeds moeilijker om op het platform te blijven. Niet alleen zul je vaker en sneller moeten bewegen, maar ook het platform zelf wordt steeds smaller. Je kunt dus makkelijker er vanaf vallen. Het spel kent geen einde dus je gaat gewoon door tot je af bent. Hoe langer je het volhoudt des te meer punten je krijgt. Als je goed genoeg bent kun je zelf op de scorelijst komen. Dus laat nu zien hoe behendig jij bent.

Behendigheidsbal

2015-07-20

Categorie: Behendigheid

Played 2916 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...