Blokken challenge

Blokken challenge


Blokken challengeBlokken challenge is een simpel, maar uniek puzzel spelletje. In blokken challenge is het de bedoeling om combinaties met blokken te maken. Het speelveld bestaat uit enorm veel blokken met verschillende symbolen in de blokken. Door op een combinatie te klikken kun je deze blokken van het speelveld verwijderen. Een combinatie moet uit minimaal 2 van dezelfde blokken bestaan. Deze mogen naast elkaar en boven elkaar liggen, maar niet diagonaal van elkaar. Op het scherm krijg je te zien welke symbolen je weg moet spelen. Wanneer je een combinatie hebt aangeklikt is de computer aan de beurt. Elke combinatie die weggespeeld wordt kost de tegenstander wat leven. Degene die als eerst al het leven van de tegenstander weg speelt is de winnaar. Hoe groter de combinaties des te meer leven je weg speelt van de tegenstander. Het spel blokken challenge bestaat uit maar liefst 40 levels waarin de computer steeds beter wordt dus je zult het aardig moeilijk krijgen.

Blokken challenge

Instructies

Gebruik je muis voor blokken challenge

0

Spel omschrijving

Blokken challenge

Blokken challenge is een simpel, maar uniek puzzel spelletje. In blokken challenge is het de bedoeling om combinaties met blokken te maken. Het speelveld bestaat uit enorm veel blokken met verschillende symbolen in de blokken. Door op een combinatie te klikken kun je deze blokken van het speelveld verwijderen. Een combinatie moet uit minimaal 2 van dezelfde blokken bestaan. Deze mogen naast elkaar en boven elkaar liggen, maar niet diagonaal van elkaar. Op het scherm krijg je te zien welke symbolen je weg moet spelen. Wanneer je een combinatie hebt aangeklikt is de computer aan de beurt. Elke combinatie die weggespeeld wordt kost de tegenstander wat leven. Degene die als eerst al het leven van de tegenstander weg speelt is de winnaar. Hoe groter de combinaties des te meer leven je weg speelt van de tegenstander. Het spel blokken challenge bestaat uit maar liefst 40 levels waarin de computer steeds beter wordt dus je zult het aardig moeilijk krijgen.

Blokken challenge

2015-11-13

Categorie: Behendigheid

Played 2133 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor blokken challenge

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...