Blokken ontsnappen

Blokken ontsnappen


Blokken ontsnappenBlokken ontsnappen is een leuk denk spelletje waarin je gaat proberen om met een blokje te ontsnappen. Het speelveld in dit spelletje bestaat uit verschillende platen die 1 platform vormen. Je kunt vrij over deze platen heen bewegen. Je probeert bij de uitgang te komen zonder in een val te lopen. Als dit je lukt dan mag je door naar de volgende level. Dit zal op het begin niet zo heel moeilijk zijn, maar het spel wordt pas echt uitdagend na een paar levels. Je krijgt dan namelijk te maken met obstakels waar je omheen moet zien te gaan. Zo heb je bijvoorbeeld platen die stroom produceren. Deze platen moet je vermijden of soms kun je ze ook uitschakelen door op een knop te gaan staan. Verder krijg je te maken met gaten en nog veel meer. Vergeet niet de sterren te verzamelen die in elke level terugkomen. Je hebt ze niet nodig, maar zo kun je wel laten zien dat je de levels met gemak uitspeelt.

Blokken ontsnappen

Instructies

Beweeg met de pijltjestoetsen.

0

Spel omschrijving

Blokken ontsnappen

Blokken ontsnappen is een leuk denk spelletje waarin je gaat proberen om met een blokje te ontsnappen. Het speelveld in dit spelletje bestaat uit verschillende platen die 1 platform vormen. Je kunt vrij over deze platen heen bewegen. Je probeert bij de uitgang te komen zonder in een val te lopen. Als dit je lukt dan mag je door naar de volgende level. Dit zal op het begin niet zo heel moeilijk zijn, maar het spel wordt pas echt uitdagend na een paar levels. Je krijgt dan namelijk te maken met obstakels waar je omheen moet zien te gaan. Zo heb je bijvoorbeeld platen die stroom produceren. Deze platen moet je vermijden of soms kun je ze ook uitschakelen door op een knop te gaan staan. Verder krijg je te maken met gaten en nog veel meer. Vergeet niet de sterren te verzamelen die in elke level terugkomen. Je hebt ze niet nodig, maar zo kun je wel laten zien dat je de levels met gemak uitspeelt.

Blokken ontsnappen

2015-11-13

Categorie: Behendigheid

Played 1648 times

tags: Geen

Instructies

Beweeg met de pijltjestoetsen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...