Dappere ridder

Dappere ridder


Dappere ridderIn dit avontuurlijke spelletje ga je een dappere ridder besturen. Het spel speelt zich af in verschillende levels. In elke level is het de bedoeling om bij de finish te komen zonder dat je dood gaat. Je ridder blijft lopen tot er een obstakel in de weg komt. Je kunt deze obstakel verwijderen door met het speelveld te schuiven. Deze is namelijk verdeeld in blokken die je per rij omhoog en omlaag kunt schuiven. Sommige obstakels zijn dodelijk en wanneer de ridder tegen zo een obstakel aankomt gaat hij dood. Je moet dan weer helemaal opnieuw beginnen. Verder kun je ook voorwerpen verzamelen die je bijvoorbeeld extra leven geven. Haal je het naar de finish van de level dan kun je door naar de volgende. Ze worden wel steeds moeilijker dus je moet je best blijven doen. Verder is het ook belangrijk dat je snel beweegt. Je verliest namelijk elke seconde een beetje leven. Wanneer je leven helemaal op is ga je ook dood. Je kunt alles bovenaan op het scherm in de gaten houden. Dus ga op pad met de dappere ridder in dit avontuurlijke spelletje op gratisspelletjes.nl.

Dappere ridder

Instructies

Gebruik je muis om het speelveld te veranderen.

0

Spel omschrijving

Dappere ridder

In dit avontuurlijke spelletje ga je een dappere ridder besturen. Het spel speelt zich af in verschillende levels. In elke level is het de bedoeling om bij de finish te komen zonder dat je dood gaat. Je ridder blijft lopen tot er een obstakel in de weg komt. Je kunt deze obstakel verwijderen door met het speelveld te schuiven. Deze is namelijk verdeeld in blokken die je per rij omhoog en omlaag kunt schuiven. Sommige obstakels zijn dodelijk en wanneer de ridder tegen zo een obstakel aankomt gaat hij dood. Je moet dan weer helemaal opnieuw beginnen. Verder kun je ook voorwerpen verzamelen die je bijvoorbeeld extra leven geven. Haal je het naar de finish van de level dan kun je door naar de volgende. Ze worden wel steeds moeilijker dus je moet je best blijven doen. Verder is het ook belangrijk dat je snel beweegt. Je verliest namelijk elke seconde een beetje leven. Wanneer je leven helemaal op is ga je ook dood. Je kunt alles bovenaan op het scherm in de gaten houden. Dus ga op pad met de dappere ridder in dit avontuurlijke spelletje op gratisspelletjes.nl.

Dappere ridder

2015-01-12

Categorie: Behendigheid

Played 1936 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om het speelveld te veranderen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...