Dubbel ontwijken

Dubbel ontwijken


Dubbel ontwijkenDubbel ontwijken is een uitdagend behendigheid spelletje. Het spel ziet er erg simpel uit en je weet daarom gelijk hoe je het moet spelen, maar of je het lang volhoudt is nog maar de vraag. Je bestuurt 2 balletjes die zich op een cirkel bevinden. Je kunt de cirkel rechtsom en linksom draaien. De balletjes blijven op een vaste plek in de cirkel. Er vallen steeds voorwerpen van boven naar beneden. Je moet ervoor zorgen dat de balletjes niet geraakt worden door deze voorwerpen. Dit doe je dus door linksom of rechtsom te draaien. Het moeilijke is alleen dat je beide balletjes moet beschermen. Het vereist dus enorm veel precisie. Je zult dat ook merken als je speelt. Het is namelijk even wennen en oefenen, maar zodra je het eenmaal onder de knie hebt gaat het makkelijk. Echter worden de levels ook steeds moeilijker dus je zult erg je best moeten doen als je een level wilt halen. Wanneer 1 van de voorwerpen tegen een balletje aankomt moet je de level helemaal opnieuw doen. Dus ben jij erg behendig en denk je alle levels in dit spelletje te kunnen halen?

Dubbel ontwijken

Instructies

Draai links of rechtsom met de pijltjestoetsen.

0

Spel omschrijving

Dubbel ontwijken

Dubbel ontwijken is een uitdagend behendigheid spelletje. Het spel ziet er erg simpel uit en je weet daarom gelijk hoe je het moet spelen, maar of je het lang volhoudt is nog maar de vraag. Je bestuurt 2 balletjes die zich op een cirkel bevinden. Je kunt de cirkel rechtsom en linksom draaien. De balletjes blijven op een vaste plek in de cirkel. Er vallen steeds voorwerpen van boven naar beneden. Je moet ervoor zorgen dat de balletjes niet geraakt worden door deze voorwerpen. Dit doe je dus door linksom of rechtsom te draaien. Het moeilijke is alleen dat je beide balletjes moet beschermen. Het vereist dus enorm veel precisie. Je zult dat ook merken als je speelt. Het is namelijk even wennen en oefenen, maar zodra je het eenmaal onder de knie hebt gaat het makkelijk. Echter worden de levels ook steeds moeilijker dus je zult erg je best moeten doen als je een level wilt halen. Wanneer 1 van de voorwerpen tegen een balletje aankomt moet je de level helemaal opnieuw doen. Dus ben jij erg behendig en denk je alle levels in dit spelletje te kunnen halen?

Dubbel ontwijken

2015-03-31

Categorie: Behendigheid

Played 1679 times

tags: Geen

Instructies

Draai links of rechtsom met de pijltjestoetsen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...