Held in de oceaan

Held in de oceaan


Held in de oceaanHeld in de oceaan is een leuk en uniek spelletje. In het spel bestuur je een klein apart duikbootje. Het doel van elke level is om de schatkist met goud te vinden. Deze ligt ergens op de diepe bodem van de oceaan verstopt. Zodra je deze hebt gevonden kun je door naar de volgende level. Onderweg heb je ook de mogelijkheid om gouden sterren te verzamelen. Je hebt deze niet nodig om door te mogen naar de volgende level, maar je laat wel zien hoe goed je bent door ze allemaal te vinden. De levels langzaam moeilijker gemaakt doordat er allerlei obstakels bij komen. Zo krijg je te maken met gevaarlijke machines die je duikbootje kapot kunnen maken. Als je duikboot kapot gaat dan moet je weer opnieuw beginnen. Ook wordt het steeds moeilijker om de schatkist te vinden dus je zult langer moeten zoeken. Dus ga op avontuur in de diepe oceaan en probeer alle schatkisten te vinden zonder je duikbootje kapot te maken.

Held in de oceaan

Instructies

Beweeg je duikboot met de pijltjestoetsen.

0

Spel omschrijving

Held in de oceaan

Held in de oceaan is een leuk en uniek spelletje. In het spel bestuur je een klein apart duikbootje. Het doel van elke level is om de schatkist met goud te vinden. Deze ligt ergens op de diepe bodem van de oceaan verstopt. Zodra je deze hebt gevonden kun je door naar de volgende level. Onderweg heb je ook de mogelijkheid om gouden sterren te verzamelen. Je hebt deze niet nodig om door te mogen naar de volgende level, maar je laat wel zien hoe goed je bent door ze allemaal te vinden. De levels langzaam moeilijker gemaakt doordat er allerlei obstakels bij komen. Zo krijg je te maken met gevaarlijke machines die je duikbootje kapot kunnen maken. Als je duikboot kapot gaat dan moet je weer opnieuw beginnen. Ook wordt het steeds moeilijker om de schatkist te vinden dus je zult langer moeten zoeken. Dus ga op avontuur in de diepe oceaan en probeer alle schatkisten te vinden zonder je duikbootje kapot te maken.

Held in de oceaan

2015-11-16

Categorie: Behendigheid

Played 1533 times

tags: Geen

Instructies

Beweeg je duikboot met de pijltjestoetsen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...