Init spel

Init spel


Init spelInit spel is een bijzonder uniek spelletje. Het spel is eigenlijk gemaakt voor mensen die op een leuke manier een programmeertaal willen leren. Echter is het een spel geworden die iedereen kan spelen. Het is enorm uitdagend en de levels blijven je verrassen. Je bestuurt een klein wit poppetje en probeert in elke level de uitgang te halen. Tussen het begin en de uitgang kom je allemaal obstakels tegen. Zo moet je van de ene platform naar de andere springen. Val je naar beneden dan ben je gelijk dood en moet je opnieuw beginnen. Ook kun je obstakels tegenkomen die je gelijk het leven kosten bij aanraking. Je moet dus erg behendig zijn. In het begin kun je best nog makkelijk de uitgang halen, maar hoe verder je komt in het spel des te moeilijker dat wordt. Gelukkig kun je elke level zo vaak opnieuw proberen als nodig is.

Init spel

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

0

Spel omschrijving

Init spel

Init spel is een bijzonder uniek spelletje. Het spel is eigenlijk gemaakt voor mensen die op een leuke manier een programmeertaal willen leren. Echter is het een spel geworden die iedereen kan spelen. Het is enorm uitdagend en de levels blijven je verrassen. Je bestuurt een klein wit poppetje en probeert in elke level de uitgang te halen. Tussen het begin en de uitgang kom je allemaal obstakels tegen. Zo moet je van de ene platform naar de andere springen. Val je naar beneden dan ben je gelijk dood en moet je opnieuw beginnen. Ook kun je obstakels tegenkomen die je gelijk het leven kosten bij aanraking. Je moet dus erg behendig zijn. In het begin kun je best nog makkelijk de uitgang halen, maar hoe verder je komt in het spel des te moeilijker dat wordt. Gelukkig kun je elke level zo vaak opnieuw proberen als nodig is.

Init spel

2015-07-20

Categorie: Behendigheid

Played 1750 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...