Mummy hoofd

Mummy hoofd


Mummy hoofdMummyhoofd is een leuk en apart spelletje. In het spel ga je proberen om de hoofd van een Mummie in zijn kist te krijgen. Dit doe je door te richten en de kracht te bepalen. Vervolgens kun je de mummie hoofd afvuren. Het spel is verdeeld in enorm veel uitdagende levels. De eerste paar levels van mummyhoofd zijn erg simpel en zo kun je het spel een beetje verkennen. Zodra je verder kom moet je niet alleen de kist zien te bereiken, maar ook tal van obstakels weten te ontwijken. Onderweg kun je ook gouden sterren verzamelen. In elke level liggen er exact 3 gouden sterren die je kunt pakken. Ze zijn niet nodig om door te mogen naar de volgende level, maar ze geven wel aan hoe goed je bent. Wanneer een level niet in 1 keer lukt kun je het gewoon opnieuw proberen. Ook kun je alle tijd nemen voor elke level, want er is geen tijdslimiet.

Mummy hoofd

Instructies

Gebruik je muis om dit spelletje te spelen.

0

Spel omschrijving

Mummy hoofd

Mummyhoofd is een leuk en apart spelletje. In het spel ga je proberen om de hoofd van een Mummie in zijn kist te krijgen. Dit doe je door te richten en de kracht te bepalen. Vervolgens kun je de mummie hoofd afvuren. Het spel is verdeeld in enorm veel uitdagende levels. De eerste paar levels van mummyhoofd zijn erg simpel en zo kun je het spel een beetje verkennen. Zodra je verder kom moet je niet alleen de kist zien te bereiken, maar ook tal van obstakels weten te ontwijken. Onderweg kun je ook gouden sterren verzamelen. In elke level liggen er exact 3 gouden sterren die je kunt pakken. Ze zijn niet nodig om door te mogen naar de volgende level, maar ze geven wel aan hoe goed je bent. Wanneer een level niet in 1 keer lukt kun je het gewoon opnieuw proberen. Ook kun je alle tijd nemen voor elke level, want er is geen tijdslimiet.

Mummy hoofd

2015-11-16

Categorie: Behendigheid

Played 1531 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om dit spelletje te spelen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...