Ninja dief

Ninja dief


Ninja diefNinja dief is een geinig behendigheid spelletje. In het spel bestuur je een kleine vierkante ninja blok. De besturing is wat het spel erg leuk maakt. De ninja blijft rennen tot deze tegen een muur aankomt. Je kunt dan springen om de ninja van richting te laten veranderen. Door middel van muren ga je dus eigenlijk heen en weer. De levels beginnen makkelijk zodat je uit kunt vogelen hoe je moet spelen. De bedoeling is om in elke level bij de schatkist te komen. Zodra dat gelukt is kun je door naar de volgende level. Op een gegeven moment komen er allerlei obstakels voor in de levels. Voor deze obstakels moet je oppassen, want ze kunnen je een leven kosten. Ook komen er allerlei monsters voor die je moet ontwijken. Je probeert zo snel veilig bij de schatkist te komen. Hoe sneller je dat doet des te meer punten je krijgt. Het spel heeft meer dan 25 levels die allemaal moeilijker zijn dan de vorige dus je zult erg behendig moeten zijn. Kun jij deze kleine ninja besturen zonder moeite? Laat het zien en speel nu ninja dief op gratisspelletjes.nl.

Ninja dief

Instructies

Gebruik je muis om van richting te veranderen.

0

Spel omschrijving

Ninja dief

Ninja dief is een geinig behendigheid spelletje. In het spel bestuur je een kleine vierkante ninja blok. De besturing is wat het spel erg leuk maakt. De ninja blijft rennen tot deze tegen een muur aankomt. Je kunt dan springen om de ninja van richting te laten veranderen. Door middel van muren ga je dus eigenlijk heen en weer. De levels beginnen makkelijk zodat je uit kunt vogelen hoe je moet spelen. De bedoeling is om in elke level bij de schatkist te komen. Zodra dat gelukt is kun je door naar de volgende level. Op een gegeven moment komen er allerlei obstakels voor in de levels. Voor deze obstakels moet je oppassen, want ze kunnen je een leven kosten. Ook komen er allerlei monsters voor die je moet ontwijken. Je probeert zo snel veilig bij de schatkist te komen. Hoe sneller je dat doet des te meer punten je krijgt. Het spel heeft meer dan 25 levels die allemaal moeilijker zijn dan de vorige dus je zult erg behendig moeten zijn. Kun jij deze kleine ninja besturen zonder moeite? Laat het zien en speel nu ninja dief op gratisspelletjes.nl.

Ninja dief

2015-05-12

Categorie: Behendigheid

Played 1625 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om van richting te veranderen.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...