Rood wit snijden

Rood wit snijden


Rood wit snijdenRood wit snijden is een spelletje waarvoor je niet alleen behendig, maar ook snel moet zijn. In elke level van het spel ligt er een speelveld klaar waarin verschillende ballen heen en weer bewegen. Elke bal heeft een plus- of een min teken. De bedoeling is dat je alle ballen met een min teken weg speelt. Dit doe je door het speelveld in stukken te snijden door met je muis een lijn te trekken. Je kunt echter maar 1 bal tegelijk weg spelen. Snij je een stuk van het speelveld af waar 2 of meerdere ballen in liggen dan gebeurt er niks. Uiteindelijk heb je de level gehaald als alleen de bal met de plusteken over is. Hoe minder speelveld je overhoudt des te meer punten je krijgt. Het spel bestaat uit 20 levels en elke level is moeilijker dan de vorige. Niet alleen komen er meer ballen bij, maar ze gaan ook nog een sneller bewegen. Verder komen er ook obstakels te liggen in het speelveld wat alles nog moeilijker maakt. Test je snelheid nu en speel rood wit snijden.

Rood wit snijden

Instructies

Gebruik je muis om een lijn te trekken.

0

Spel omschrijving

Rood wit snijden

Rood wit snijden is een spelletje waarvoor je niet alleen behendig, maar ook snel moet zijn. In elke level van het spel ligt er een speelveld klaar waarin verschillende ballen heen en weer bewegen. Elke bal heeft een plus- of een min teken. De bedoeling is dat je alle ballen met een min teken weg speelt. Dit doe je door het speelveld in stukken te snijden door met je muis een lijn te trekken. Je kunt echter maar 1 bal tegelijk weg spelen. Snij je een stuk van het speelveld af waar 2 of meerdere ballen in liggen dan gebeurt er niks. Uiteindelijk heb je de level gehaald als alleen de bal met de plusteken over is. Hoe minder speelveld je overhoudt des te meer punten je krijgt. Het spel bestaat uit 20 levels en elke level is moeilijker dan de vorige. Niet alleen komen er meer ballen bij, maar ze gaan ook nog een sneller bewegen. Verder komen er ook obstakels te liggen in het speelveld wat alles nog moeilijker maakt. Test je snelheid nu en speel rood wit snijden.

Rood wit snijden

2015-05-17

Categorie: Behendigheid

Played 1795 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis om een lijn te trekken.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...