Super stuiterballen

Super stuiterballen


Super stuiterballenSuper stuiterballen is een geinig spelletje waarbij je stuiterballen in baskets moet schieten. Het spel bestaat uit verschillende levels waarbij je in elke level een andere opdracht krijgt. De opdrachten kunnen verschillen, maar voor elke level geldt dat je een opdracht moet afronden anders kun je niet door naar de volgende level. Elke stuiterbal die je in een basket krijgt levert je punten op. Hoeveel punten dat hangt af van de basket. Sommige staan namelijk op een moeilijk bereikbare plek. Ze zijn dus moeilijker te bereiken, maar leveren wel meer punten op. Elke level krijg je een beperkt aantal stuiterballen. Zijn ze op en heb je de opdracht niet voltooit dan ben je af en moet je het opnieuw proberen. Je kunt alle informatie zoals het aantal stuiterballen dat je nog hebt, het aantal punten en combo's bovenaan op het scherm vinden. Dus zin in een leuk spelletje met stuiterballen?

Super stuiterballen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Super stuiterballen

Super stuiterballen is een geinig spelletje waarbij je stuiterballen in baskets moet schieten. Het spel bestaat uit verschillende levels waarbij je in elke level een andere opdracht krijgt. De opdrachten kunnen verschillen, maar voor elke level geldt dat je een opdracht moet afronden anders kun je niet door naar de volgende level. Elke stuiterbal die je in een basket krijgt levert je punten op. Hoeveel punten dat hangt af van de basket. Sommige staan namelijk op een moeilijk bereikbare plek. Ze zijn dus moeilijker te bereiken, maar leveren wel meer punten op. Elke level krijg je een beperkt aantal stuiterballen. Zijn ze op en heb je de opdracht niet voltooit dan ben je af en moet je het opnieuw proberen. Je kunt alle informatie zoals het aantal stuiterballen dat je nog hebt, het aantal punten en combo's bovenaan op het scherm vinden. Dus zin in een leuk spelletje met stuiterballen?

Super stuiterballen

2015-11-17

Categorie: Behendigheid

Played 1678 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...