Blok springen

Blok springen


Blok springenBlok springen is een zo een spelletje dat er erg simpel uit ziet, maar toch heel verslavend kan zijn. In het spel ga je met een blokje gooien. Je richt en bepaalt zelf hoe hard je gaat gooien. De bedoeling van elke level is om het blokje bij de oranje finish te krijgen. Zodra het blokje ook maar even in contact komt met de oranje finish heb je de level gehaald en kun je door naar de volgende. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo kun je de afgrond in vallen en als dat gebeurd ben je gelijk af. Ook heb je maar een beperkt aantal keren dat je mag gooien. Raak je de finish nog steeds niet bij je laatste poging dan moet je weer opnieuw beginnen. Verder mag je ook niet tegen andere bewegende blokken komen. Klinkt dus heel erg simpel, maar de levels worden steeds leuker.

Blok springen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Blok springen

Blok springen is een zo een spelletje dat er erg simpel uit ziet, maar toch heel verslavend kan zijn. In het spel ga je met een blokje gooien. Je richt en bepaalt zelf hoe hard je gaat gooien. De bedoeling van elke level is om het blokje bij de oranje finish te krijgen. Zodra het blokje ook maar even in contact komt met de oranje finish heb je de level gehaald en kun je door naar de volgende. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo kun je de afgrond in vallen en als dat gebeurd ben je gelijk af. Ook heb je maar een beperkt aantal keren dat je mag gooien. Raak je de finish nog steeds niet bij je laatste poging dan moet je weer opnieuw beginnen. Verder mag je ook niet tegen andere bewegende blokken komen. Klinkt dus heel erg simpel, maar de levels worden steeds leuker.

Blok springen

2016-01-25

Categorie: Denk spelletjes

Played 4313 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...