Contour

Contour


ContourContour is een erg leuk en uniek denk spelletje. In contour ga je proberen om het ijzeren balletje bij de finish te krijgen. Dit ga je op een hele aparte manier doen. Het speelveld bestaat allemaal uit kleine blokjes. Wanneer je op zo een blokje klikt gaat de vloer daar omhoog. Hierdoor kun je het balletje in beweging brengen. Wanneer je net begint is dit nog relatief makkelijk, maar eenmaal verder zullen de levels uitdagender worden. Je moet niet alleen het balletje bij de finish krijgen, maar je moet ook zorgen dat het balletje niet vast komt te zitten in obstakels. Ook hiervoor ga je klikken op blokjes om heuvels te creëren. Zo kun je het balletje veilig naar de finish leiden. Het spel zelf bestaat uit erg veel verschillende levels. Je hebt de normale levels, maar je hebt ook levels met een golf thema. Deze zijn iets uitdagender en leuker dan de normale levels. Dus kan jij er in elke level achter komen hoe je het balletje naar de finish moet brengen? Speel dan nu contour op gratisspelletjes.nl.

Contour

Instructies

Klik met je muis op een blokje.

0

Spel omschrijving

Contour

Contour is een erg leuk en uniek denk spelletje. In contour ga je proberen om het ijzeren balletje bij de finish te krijgen. Dit ga je op een hele aparte manier doen. Het speelveld bestaat allemaal uit kleine blokjes. Wanneer je op zo een blokje klikt gaat de vloer daar omhoog. Hierdoor kun je het balletje in beweging brengen. Wanneer je net begint is dit nog relatief makkelijk, maar eenmaal verder zullen de levels uitdagender worden. Je moet niet alleen het balletje bij de finish krijgen, maar je moet ook zorgen dat het balletje niet vast komt te zitten in obstakels. Ook hiervoor ga je klikken op blokjes om heuvels te creëren. Zo kun je het balletje veilig naar de finish leiden. Het spel zelf bestaat uit erg veel verschillende levels. Je hebt de normale levels, maar je hebt ook levels met een golf thema. Deze zijn iets uitdagender en leuker dan de normale levels. Dus kan jij er in elke level achter komen hoe je het balletje naar de finish moet brengen? Speel dan nu contour op gratisspelletjes.nl.

Contour

2014-05-08

Categorie: Denk spelletjes

Played 1598 times

tags: Geen

Instructies

Klik met je muis op een blokje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...