Intersectigon

Intersectigon


IntersectigonIntersectigon is een uniek en erg leuk puzzel spelletje. In dit puzzel spelletje moet je een goeie timing hebben. Het is een erg simpel spel om te spelen. Je krijgt een speelveld te zien dat in verschillende vlakken is verdeeld. Je kunt deze vlakken vullen door erop te klikken. Bovenaan op het scherm krijg je een balk te zien met daar ergens in een lijn. Deze lijn geeft aan hoeveel je minimaal van het totale speelveld moet vullen om door te kunnen. Vul je niet genoeg dan moet je het nog eens proberen. Je speelt wel met een tijdslimiet dus je moet de tijd goed in de gaten houden. Je krijgt voor elke level maar een paar seconden. Als je de level eenmaal gehaald hebt krijg je te zien hoeveel punten je hebt gescoord. Hoe meer je vult des te meer punten je krijgt. De levels worden op een gegeven moment erg moeilijk, want de vlakken gaan draaien dus daar komt je timing bij kijken. Dus denk jij een goeie timing te hebben en heb je zin om te puzzelen? Speel dan nu intersectigon op gratisspelletjes.nl.

Intersectigon

Instructies

Speel intersectigon met je muis.

0

Spel omschrijving

Intersectigon

Intersectigon is een uniek en erg leuk puzzel spelletje. In dit puzzel spelletje moet je een goeie timing hebben. Het is een erg simpel spel om te spelen. Je krijgt een speelveld te zien dat in verschillende vlakken is verdeeld. Je kunt deze vlakken vullen door erop te klikken. Bovenaan op het scherm krijg je een balk te zien met daar ergens in een lijn. Deze lijn geeft aan hoeveel je minimaal van het totale speelveld moet vullen om door te kunnen. Vul je niet genoeg dan moet je het nog eens proberen. Je speelt wel met een tijdslimiet dus je moet de tijd goed in de gaten houden. Je krijgt voor elke level maar een paar seconden. Als je de level eenmaal gehaald hebt krijg je te zien hoeveel punten je hebt gescoord. Hoe meer je vult des te meer punten je krijgt. De levels worden op een gegeven moment erg moeilijk, want de vlakken gaan draaien dus daar komt je timing bij kijken. Dus denk jij een goeie timing te hebben en heb je zin om te puzzelen? Speel dan nu intersectigon op gratisspelletjes.nl.

Intersectigon

2014-04-29

Categorie: Denk spelletjes

Played 1425 times

tags: Geen

Instructies

Speel intersectigon met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...