Koppels

Koppels


KoppelsKoppels is een erg leuk spelletje. In koppels is het de bedoeling om de hondjes en poesjes naar elkaar te brengen. In elke level staan er 2 poesjes en 2 hondjes. De hondjes moeten bij elkaar komen en de poesjes moeten bij elkaar komen. Dit doe je door ze te lokken met een worstje. Echter is dit moeilijker dan het klinkt. Je moet namelijk oppassen dat de hondjes en poesjes niet bij elkaar komen. Wanneer een hondje tegen een poesje aankomt gaan ze vechten en ben je af. Je moet de level dan opnieuw proberen. Daarnaast worden de levels ook steeds moeilijker, omdat er obstakels bij komen. Je moet een goeie timing hebben en ook nog eens goed nadenken. Wanneer je de hondjes en poesjes bij elkaar hebt gekregen heb je de level gehaald. Je kunt dan door naar de volgende. Je moet dit wel doen voordat je tijd om is. Bovenaan op het scherm vind je een balk die aangeeft hoeveel tijd je nog hebt. Dus wees snel en kijk goed om je heen. Gaat het jou lukken om alle 30 levels te halen? Laat het nu zien en breng alle hondjes en poesjes bij elkaar.

Koppels

Instructies

Speel koppels met je muis.

0

Spel omschrijving

Koppels

Koppels is een erg leuk spelletje. In koppels is het de bedoeling om de hondjes en poesjes naar elkaar te brengen. In elke level staan er 2 poesjes en 2 hondjes. De hondjes moeten bij elkaar komen en de poesjes moeten bij elkaar komen. Dit doe je door ze te lokken met een worstje. Echter is dit moeilijker dan het klinkt. Je moet namelijk oppassen dat de hondjes en poesjes niet bij elkaar komen. Wanneer een hondje tegen een poesje aankomt gaan ze vechten en ben je af. Je moet de level dan opnieuw proberen. Daarnaast worden de levels ook steeds moeilijker, omdat er obstakels bij komen. Je moet een goeie timing hebben en ook nog eens goed nadenken. Wanneer je de hondjes en poesjes bij elkaar hebt gekregen heb je de level gehaald. Je kunt dan door naar de volgende. Je moet dit wel doen voordat je tijd om is. Bovenaan op het scherm vind je een balk die aangeeft hoeveel tijd je nog hebt. Dus wees snel en kijk goed om je heen. Gaat het jou lukken om alle 30 levels te halen? Laat het nu zien en breng alle hondjes en poesjes bij elkaar.

Koppels

2014-04-09

Categorie: Denk spelletjes

Played 1564 times

tags: Geen

Instructies

Speel koppels met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...