Light up 2

Light up 2


Light up 2Light up 2 is een erg leuk denk en puzzel spelletje. Het spelletje ga je spelen in levels. In elke level krijg je een speelveld van ronde lichtbollen en 1 van de lichtbollen geeft licht. Verder is er nog 1 doorzichtige lichtbol en de rest zijn allemaal grijze lichtbollen. Je gaat proberen om de lichtbol die licht geeft bij de doorzichtige lichtbol te krijgen. Dit doe je door de andere lichtbollen weg te spelen door op ze te klikken. Dat klinkt natuurlijk erg makkelijk, maar je kunt niet zomaar alle lichtbollen gaan weg klikken. Je krijgt namelijk voor elke level een kliklimiet. Zo mag je in de eerste level bijvoorbeeld maar 2 lichtbollen weg klikken. Je moet dus de juiste weg zien te klikken zodat de lichtbol die aan is in contact komt met de doorzichtige. Alleen dan kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds uitdagender en ingewikkelder. Zo komen er andere kleuren lichtbollen bij die iets aparts hebben. Dus heb je zin in een uniek spelletje waarbij je goed moet nadenken? Speel dan nu light up 2 op gratisspelletjes.nl.

Light up 2

Instructies

Speel light up 2 met je muis.

0

Spel omschrijving

Light up 2

Light up 2 is een erg leuk denk en puzzel spelletje. Het spelletje ga je spelen in levels. In elke level krijg je een speelveld van ronde lichtbollen en 1 van de lichtbollen geeft licht. Verder is er nog 1 doorzichtige lichtbol en de rest zijn allemaal grijze lichtbollen. Je gaat proberen om de lichtbol die licht geeft bij de doorzichtige lichtbol te krijgen. Dit doe je door de andere lichtbollen weg te spelen door op ze te klikken. Dat klinkt natuurlijk erg makkelijk, maar je kunt niet zomaar alle lichtbollen gaan weg klikken. Je krijgt namelijk voor elke level een kliklimiet. Zo mag je in de eerste level bijvoorbeeld maar 2 lichtbollen weg klikken. Je moet dus de juiste weg zien te klikken zodat de lichtbol die aan is in contact komt met de doorzichtige. Alleen dan kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds uitdagender en ingewikkelder. Zo komen er andere kleuren lichtbollen bij die iets aparts hebben. Dus heb je zin in een uniek spelletje waarbij je goed moet nadenken? Speel dan nu light up 2 op gratisspelletjes.nl.

Light up 2

2014-05-08

Categorie: Denk spelletjes

Played 1674 times

tags: Geen

Instructies

Speel light up 2 met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...