Meneer Splibox

Meneer Splibox


Meneer SpliboxMeneer splibox is een erg geinig en uitgebreid spelletje. In het spelletje bestuur je een doos met benen en armen. Met deze doos probeer je bij de uitgang te komen. Dit kun je doen door naar de uitgang te bewegen. Dat klinkt erg makkelijk en dat is ook zo. Tot dat er allerlei obstakels op je weg komen. Dan wordt het al gauw moeilijker en moet je nadenken. Met je personage kun je niet springen, maar als je op de pijltjestoets omhoog klikt dan verschijnt er een andere doos onder je. Hierdoor kom je hoger en dit kun je een paar keer doen om hoger te komen. Elke level wordt steeds uitgebreider en uitdagender. Je zult dus beter je best moeten doen om de uitgang te halen. Het is niet erg als je er wat langer overdoet, want je krijgt alle tijd die je nodig hebt.

Meneer Splibox

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Meneer Splibox

Meneer splibox is een erg geinig en uitgebreid spelletje. In het spelletje bestuur je een doos met benen en armen. Met deze doos probeer je bij de uitgang te komen. Dit kun je doen door naar de uitgang te bewegen. Dat klinkt erg makkelijk en dat is ook zo. Tot dat er allerlei obstakels op je weg komen. Dan wordt het al gauw moeilijker en moet je nadenken. Met je personage kun je niet springen, maar als je op de pijltjestoets omhoog klikt dan verschijnt er een andere doos onder je. Hierdoor kom je hoger en dit kun je een paar keer doen om hoger te komen. Elke level wordt steeds uitgebreider en uitdagender. Je zult dus beter je best moeten doen om de uitgang te halen. Het is niet erg als je er wat langer overdoet, want je krijgt alle tijd die je nodig hebt.

Meneer Splibox

2015-11-16

Categorie: Denk spelletjes

Played 1528 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...