Snoep eten 3

Snoep eten 3


Snoep eten 3Snoep eten 3 is alweer de 3e deel van het populaire snoep eten spelletje. Net als de vorige delen staat er aan het eind van de doolhof een jongetje te wachten op zijn snoep. Jij bestuurt de grootste kauwgum bal en met deze probeer je de rest van de snoepjes naar het einde van de doolhof te leiden. Het spel begint redelijk makkelijk zodat je een beetje kunt kijken hoe alles werkt. Vervolgens worden de doolhoven moeilijker en groter. Je krijgt te maken met draaiende schijven die je moet ontwijken, maar ook gaten die je naar de andere kant van de doolhof brengen. Ook dit deel zit weer vol met uitdagende en moeilijke levels. Als je de eerste 2 delen dus erg leuk vond dan kun je nu weer genieten van tientallen nieuwe levels.

Snoep eten 3

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Snoep eten 3

Snoep eten 3 is alweer de 3e deel van het populaire snoep eten spelletje. Net als de vorige delen staat er aan het eind van de doolhof een jongetje te wachten op zijn snoep. Jij bestuurt de grootste kauwgum bal en met deze probeer je de rest van de snoepjes naar het einde van de doolhof te leiden. Het spel begint redelijk makkelijk zodat je een beetje kunt kijken hoe alles werkt. Vervolgens worden de doolhoven moeilijker en groter. Je krijgt te maken met draaiende schijven die je moet ontwijken, maar ook gaten die je naar de andere kant van de doolhof brengen. Ook dit deel zit weer vol met uitdagende en moeilijke levels. Als je de eerste 2 delen dus erg leuk vond dan kun je nu weer genieten van tientallen nieuwe levels.

Snoep eten 3

2015-11-17

Categorie: Denk spelletjes

Played 1689 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...