Uit de knoop halen

Uit de knoop halen


Uit de knoop halenUit de knoop halen is exact zoals de titel aangeeft een spelletje waarbij je lijnen uit de knoop gaat halen. Het spel bestaat uit een paar levels die steeds moeilijker worden. Zo begint de eerste level aardig makkelijk zodat je het spel een beetje kunt verkennen. Je zult al gauw merken wat de bedoeling is dus dat is niet zo een probleem. Er liggen in elke level een aantal punten die met elkaar verbonden zijn door middel van lijnen. Je kunt deze punten verschuiven naar waar je maar wilt. Jij moet ervoor zorgen dat er geen enkele lijn een andere lijn kruist. Als je alle punten op de juiste plek hebt neergezet kun je rechtsonder op het vinkje klikken. De computer controleert dan of alles goed is en als dat zo is dan krijg je gelijk te zien hoelang je erover hebt gedaan. Hoe sneller je klaar bent des te meer bonuspunten je krijgt. Is er iets fout dan krijg je ook gelijk te zien welke lijnen nog kruisen en moet je dat eerst oplossen voor je verder kunt.

Uit de knoop halen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Uit de knoop halen

Uit de knoop halen is exact zoals de titel aangeeft een spelletje waarbij je lijnen uit de knoop gaat halen. Het spel bestaat uit een paar levels die steeds moeilijker worden. Zo begint de eerste level aardig makkelijk zodat je het spel een beetje kunt verkennen. Je zult al gauw merken wat de bedoeling is dus dat is niet zo een probleem. Er liggen in elke level een aantal punten die met elkaar verbonden zijn door middel van lijnen. Je kunt deze punten verschuiven naar waar je maar wilt. Jij moet ervoor zorgen dat er geen enkele lijn een andere lijn kruist. Als je alle punten op de juiste plek hebt neergezet kun je rechtsonder op het vinkje klikken. De computer controleert dan of alles goed is en als dat zo is dan krijg je gelijk te zien hoelang je erover hebt gedaan. Hoe sneller je klaar bent des te meer bonuspunten je krijgt. Is er iets fout dan krijg je ook gelijk te zien welke lijnen nog kruisen en moet je dat eerst oplossen voor je verder kunt.

Uit de knoop halen

2015-11-17

Categorie: Denk spelletjes

Played 1762 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...