Een eigen winkel

Een eigen winkel


Een eigen winkelAltijd al een eigen winkel willen beginnen dan moet je dit spelletje zeker eens spelen. In het spel ga je namelijk een eigen winkel runnen. Je begint met een lege ruimte en kan deze helemaal zelf inrichten. Je krijgt een klein bedrag om mee te beginnen. Je moet dus alles zelf opbouwen. Door slim in te kopen probeer je elke dag winst te maken. Met je winst kun je nieuwe producten inkopen en van alles en nog wat proberen. Je kunt ook bestaande producten upgraden om de beste kwaliteit aan te bieden. Na elke dag krijg je een overzicht van je kosten en winst. Soms krijg je ook een nieuwsbericht te zien waaruit je belangrijke informatie kunt halen. Zo kun je bijvoorbeeld weten wanneer een nieuw populair product uitkomt. Hier kun je dan slim op inspelen om winst te maken. Een winkel runnen is niet zo makkelijk als het lijkt, maar je kunt het altijd proberen. Gaat het jou lukken om een succesvolle winkeleigenaar te worden. Kom er nu achter en speel dit spelletje op gratisspelletjes.nl.

Een eigen winkel

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Een eigen winkel

Altijd al een eigen winkel willen beginnen dan moet je dit spelletje zeker eens spelen. In het spel ga je namelijk een eigen winkel runnen. Je begint met een lege ruimte en kan deze helemaal zelf inrichten. Je krijgt een klein bedrag om mee te beginnen. Je moet dus alles zelf opbouwen. Door slim in te kopen probeer je elke dag winst te maken. Met je winst kun je nieuwe producten inkopen en van alles en nog wat proberen. Je kunt ook bestaande producten upgraden om de beste kwaliteit aan te bieden. Na elke dag krijg je een overzicht van je kosten en winst. Soms krijg je ook een nieuwsbericht te zien waaruit je belangrijke informatie kunt halen. Zo kun je bijvoorbeeld weten wanneer een nieuw populair product uitkomt. Hier kun je dan slim op inspelen om winst te maken. Een winkel runnen is niet zo makkelijk als het lijkt, maar je kunt het altijd proberen. Gaat het jou lukken om een succesvolle winkeleigenaar te worden. Kom er nu achter en speel dit spelletje op gratisspelletjes.nl.

Een eigen winkel

2015-01-12

Categorie: Educatief

Played 1909 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...