Gekke koala

Gekke koala


Gekke koalaSpeel nu dit grappige spelletje! Bij gekke koala ben jij een koala en is het aan jou de taak om een verdwaalde vogel terug te vinden! Je kunt niet lopen bij dit spelletje dus moet je maar gaan vliegen. Je kunt helaas niet te lang in de lucht blijven, want dan raakt je benzine op, je moet dus op tijd bijtanken bij de grote gas fles! Heb jij de vogel gevonden? Vlieg dan weer naar boven, zodat de vogel vrij is! Je hebt maar een paar levens, dus wees hier heel zuinig op. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen en om zo ver mogelijk te komen! Hoeveel punten weet jij uiteindelijk te halen? Tot welk level schop jij het? Doe heel goed je best en bevrijd de vogel zo snel mogelijk! Pas op dat je niet tegen de zijkanten knalt, want dan verlies je een leven. Zet hem op en heel veel succes!

Gekke koala

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Gekke koala

Speel nu dit grappige spelletje! Bij gekke koala ben jij een koala en is het aan jou de taak om een verdwaalde vogel terug te vinden! Je kunt niet lopen bij dit spelletje dus moet je maar gaan vliegen. Je kunt helaas niet te lang in de lucht blijven, want dan raakt je benzine op, je moet dus op tijd bijtanken bij de grote gas fles! Heb jij de vogel gevonden? Vlieg dan weer naar boven, zodat de vogel vrij is! Je hebt maar een paar levens, dus wees hier heel zuinig op. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen en om zo ver mogelijk te komen! Hoeveel punten weet jij uiteindelijk te halen? Tot welk level schop jij het? Doe heel goed je best en bevrijd de vogel zo snel mogelijk! Pas op dat je niet tegen de zijkanten knalt, want dan verlies je een leven. Zet hem op en heel veel succes!

Gekke koala

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 1973 times

tags: gekke koala

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...