Schiet de egel

Schiet de egel


Schiet de egelSpeel nu dit leuke spelletje! Bij schiet de egel ben je een poppetje die op avontuur gaat. Hij komt verschillende beestjes tegen die je kapot kunt schieten. Ondertussen moet je ook zoveel mogelijk punten proberen te halen door de diamandjes op te pakken! Probeer niet alles egels en monstertjes dood te schieten, want voor je het weet zijn je kogels op! En die kunnen soms heel erg goed van pas komen! Wees er dus zuinig op! Probeer om het einde van het level te halen om het volgende level te kunnen spelen. Ben je af? Niet getreurd, je hebt daarna nog 1 laatste kans om het alsnog te halen! Extra lastig, maar het moet te doen zijn! Probeer om zo ver mogelijk te komen bij dit spelletje! Hoeveel punten weet jij uiteindelijk te halen voordat je af bent? Ben je tevreden over je score of wil je het nog een keer proberen? De keuze is aan jou! Heel veel succes en vooral veel plezier bij het spelen van dit spel! Zet hem op, je kunt het!

Schiet de egel

Instructies

Speel dit spelletje met de pijltjestoetsen en de spatiebalk op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Schiet de egel

Speel nu dit leuke spelletje! Bij schiet de egel ben je een poppetje die op avontuur gaat. Hij komt verschillende beestjes tegen die je kapot kunt schieten. Ondertussen moet je ook zoveel mogelijk punten proberen te halen door de diamandjes op te pakken! Probeer niet alles egels en monstertjes dood te schieten, want voor je het weet zijn je kogels op! En die kunnen soms heel erg goed van pas komen! Wees er dus zuinig op! Probeer om het einde van het level te halen om het volgende level te kunnen spelen. Ben je af? Niet getreurd, je hebt daarna nog 1 laatste kans om het alsnog te halen! Extra lastig, maar het moet te doen zijn! Probeer om zo ver mogelijk te komen bij dit spelletje! Hoeveel punten weet jij uiteindelijk te halen voordat je af bent? Ben je tevreden over je score of wil je het nog een keer proberen? De keuze is aan jou! Heel veel succes en vooral veel plezier bij het spelen van dit spel! Zet hem op, je kunt het!

Schiet de egel

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 2381 times

Instructies

Speel dit spelletje met de pijltjestoetsen en de spatiebalk op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...