Vinger twister

Vinger twister


Vinger twisterWie kent het populaire spelletje twister nou niet. Twister is een enorm bekend familie spelletje. Bij twister is het de bedoeling om met je handen en voeten op kleuren te gaan staan die worden gedraaid met het rad. Omdat je het spelletje met meerdere personen speelt zul je in moeilijke posities komen. Degenen die als eerst valt is af. Vinger twister is een spel net als twister. Alleen speel je het spelletje, je raad het al, met je vingers. Op de computer krijg je steeds te zien welke letter je moet intoetsen. Deze houd je dan ingedrukt met je vinger. Vervolgens krijg je een volgende letter en ook deze druk je in. Je laat geen enkele letter los. Om het nog moeilijker te maken moet je ten alle tijden de muisknop ingedrukt houden. Wanneer je je handen vol hebt komt het leuke gedeelte. Je moet je vinger plaatsen van de ene letter naar de andere. Dat is moeilijker dan het klinkt. En dit alles binnen 1 minuut. Je probeert namelijk om zo veel mogelijk punten te scoren binnen die 1 minuut. Dus heb jij zin in een leuke twister spelletje op de computer. Speel nu vinger twister op gratisspelletjes.nl!

Vinger twister

Instructies

Hou de muis en alle letters ingedrukt met je vingers.

0

Spel omschrijving

Vinger twister

Wie kent het populaire spelletje twister nou niet. Twister is een enorm bekend familie spelletje. Bij twister is het de bedoeling om met je handen en voeten op kleuren te gaan staan die worden gedraaid met het rad. Omdat je het spelletje met meerdere personen speelt zul je in moeilijke posities komen. Degenen die als eerst valt is af. Vinger twister is een spel net als twister. Alleen speel je het spelletje, je raad het al, met je vingers. Op de computer krijg je steeds te zien welke letter je moet intoetsen. Deze houd je dan ingedrukt met je vinger. Vervolgens krijg je een volgende letter en ook deze druk je in. Je laat geen enkele letter los. Om het nog moeilijker te maken moet je ten alle tijden de muisknop ingedrukt houden. Wanneer je je handen vol hebt komt het leuke gedeelte. Je moet je vinger plaatsen van de ene letter naar de andere. Dat is moeilijker dan het klinkt. En dit alles binnen 1 minuut. Je probeert namelijk om zo veel mogelijk punten te scoren binnen die 1 minuut. Dus heb jij zin in een leuke twister spelletje op de computer. Speel nu vinger twister op gratisspelletjes.nl!

Vinger twister

2013-12-02

Categorie: Humor

Played 2448 times

tags: Geen

Instructies

Hou de muis en alle letters ingedrukt met je vingers.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...