Vogel buffel

Vogel buffel


Vogel buffelBij vogel buffel ben jij een pelikaan die heel veel honger heeft! En om te overleven moet jij dus andere vogeltjes opeten. Maar pas op, want vogels die groter zijn dan jijzelf kan je niet opeten, want die eten jou op! Probeer deze dus ten alle tijden te ontwijken! Als je op een gegeven moment genoeg vogeltjes hebt opgegeten komt er een nieuwe soort vogel in de lucht. Hiervoor moet je oppassen want deze kan je niet opeten! Dat kan pas weer nadat er een andere soort bij komt. Het is als het ware een grote voedselketen waarbij je alleen de kleinere vogels kunt opeten om te overleven! Je hebt gelukkig wel een aantal levens, dus je kunt een paar kleine foutjes maken. Maar het beste is natuurlijk om dit niet te laten gebeuren! Probeer zo groot mogelijk te worden en om zoveel mogelijk punten te krijgen! Ben jij de beste in dit spelletje? Bewijs het dan nu en wacht niet langer! Heel veel succes en plezier!

Vogel buffel

Instructies

Speel dit spelletje met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

0

Spel omschrijving

Vogel buffel

Bij vogel buffel ben jij een pelikaan die heel veel honger heeft! En om te overleven moet jij dus andere vogeltjes opeten. Maar pas op, want vogels die groter zijn dan jijzelf kan je niet opeten, want die eten jou op! Probeer deze dus ten alle tijden te ontwijken! Als je op een gegeven moment genoeg vogeltjes hebt opgegeten komt er een nieuwe soort vogel in de lucht. Hiervoor moet je oppassen want deze kan je niet opeten! Dat kan pas weer nadat er een andere soort bij komt. Het is als het ware een grote voedselketen waarbij je alleen de kleinere vogels kunt opeten om te overleven! Je hebt gelukkig wel een aantal levens, dus je kunt een paar kleine foutjes maken. Maar het beste is natuurlijk om dit niet te laten gebeuren! Probeer zo groot mogelijk te worden en om zoveel mogelijk punten te krijgen! Ben jij de beste in dit spelletje? Bewijs het dan nu en wacht niet langer! Heel veel succes en plezier!

Vogel buffel

2013-03-14

Categorie: Humor

Played 2202 times

Instructies

Speel dit spelletje met de pijltjestoetsen op je toetsenbord.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...