Solitaire paren

Solitaire paren


Solitaire parenSolitaire is een populair kaart spelletje. Het wordt erg vaak online gespeeld. Daarom zijn er ook erg veel verschillende varianten uitgekomen van het spelletje. In dit spelletje ga je een unieke variant van solitaire spelen. Op het speelveld liggen een aantal kaarten. De kaarten bovenop zijn zichtbaar en die daaronder nog niet. De rest van de kaarten liggen onderaan op het scherm in een stapel. Rechts van de stapel liggen 2 lege plekken waar de kaarten kunnen. Je gaat proberen om paren te maken van de kaarten. Liggen er dus twee drieën op tafel dan klik je op beide met je muis. Je speelt deze 2 kaarten dan weg. Dit blijf je doen tot je alle kaarten hebt weg gespeeld. Wanneer je geen paren meer kunt maken mag je 2 kaarten uit de stapel trekken als hulpmiddel. Zijn alle kaarten in de stapel op en liggen er nog kaarten op tafel dan ben je af en moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel om alles weg te spelen dan kun je door naar de volgende ronde. Het spel bestaat uit meer dan moeilijke ronden.

Solitaire paren

Instructies

Gebruik je muis voor solitaire paren.

0

Spel omschrijving

Solitaire paren

Solitaire is een populair kaart spelletje. Het wordt erg vaak online gespeeld. Daarom zijn er ook erg veel verschillende varianten uitgekomen van het spelletje. In dit spelletje ga je een unieke variant van solitaire spelen. Op het speelveld liggen een aantal kaarten. De kaarten bovenop zijn zichtbaar en die daaronder nog niet. De rest van de kaarten liggen onderaan op het scherm in een stapel. Rechts van de stapel liggen 2 lege plekken waar de kaarten kunnen. Je gaat proberen om paren te maken van de kaarten. Liggen er dus twee drieën op tafel dan klik je op beide met je muis. Je speelt deze 2 kaarten dan weg. Dit blijf je doen tot je alle kaarten hebt weg gespeeld. Wanneer je geen paren meer kunt maken mag je 2 kaarten uit de stapel trekken als hulpmiddel. Zijn alle kaarten in de stapel op en liggen er nog kaarten op tafel dan ben je af en moet je het opnieuw proberen. Lukt het wel om alles weg te spelen dan kun je door naar de volgende ronde. Het spel bestaat uit meer dan moeilijke ronden.

Solitaire paren

2015-05-17

Categorie: Kaart spelletjes

Played 4410 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor solitaire paren.

Opmerkingen (4)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...