Chocolade brownie cake

Chocolade brownie cake


Chocolade brownie cakeIn dit heerlijke kook spelletje ga je een lekkere chocolade brownie cake maken. Je gaat deze cake helemaal zelf maken, maar krijgt natuurlijk wel wat instructies daarbij. Om het maken van de cake makkelijker te maken is het verdeeld in verschillende stappen. In de eerste stap ga je het beslag voor de cake maken. Vervolgens is het in de 2e stap alweer tijd om de cake te gaan bakken in de oven. Daarna ga je de chocolade glazuur maken voor op de cake en tenslotte ga je in de laatste stap de taart decoreren en serveren. Voor elk onderdeel krijg je punten en eventueel ook nog bonuspunten. De punten krijg je als je alle stappen in het onderdeel juist hebt afgerond. De bonuspunten kun je krijgen als je snel klaar bent. Je gaat dus proberen om alle stappen zo snel mogelijk af te ronden, maar dat probeer je wel juist te doen. Dus heb je zin om een heerlijke chocolade brownie cake te maken? Speel nu dit leuke kook spelletje op gratisspelletjes.nl.

Chocolade brownie cake

Instructies

Volg de instructies met je muis.

0

Spel omschrijving

Chocolade brownie cake

In dit heerlijke kook spelletje ga je een lekkere chocolade brownie cake maken. Je gaat deze cake helemaal zelf maken, maar krijgt natuurlijk wel wat instructies daarbij. Om het maken van de cake makkelijker te maken is het verdeeld in verschillende stappen. In de eerste stap ga je het beslag voor de cake maken. Vervolgens is het in de 2e stap alweer tijd om de cake te gaan bakken in de oven. Daarna ga je de chocolade glazuur maken voor op de cake en tenslotte ga je in de laatste stap de taart decoreren en serveren. Voor elk onderdeel krijg je punten en eventueel ook nog bonuspunten. De punten krijg je als je alle stappen in het onderdeel juist hebt afgerond. De bonuspunten kun je krijgen als je snel klaar bent. Je gaat dus proberen om alle stappen zo snel mogelijk af te ronden, maar dat probeer je wel juist te doen. Dus heb je zin om een heerlijke chocolade brownie cake te maken? Speel nu dit leuke kook spelletje op gratisspelletjes.nl.

Chocolade brownie cake

2014-04-29

Categorie: Kook spelletjes

Played 3170 times

tags: Geen

Instructies

Volg de instructies met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...