Lamsrollade met fruit

Lamsrollade met fruit


Lamsrollade met fruitIn dit heerlijke kook spelletje ga je een lekkere lamsrollade met fruitsmaak maken. Je gaat het helemaal zelf doen, maar krijgt natuurlijk wel instructies zodat je weet wat je moet doen. Het maken van deze lamsrollade ga je stapsgewijs doen. Allereerst ga je alle ingredienten en hulpmiddelen voor het eerste onderdeel op tafel leggen. Hierdoor kun je sneller werken en hoef je niet steeds op zoek naar alles. In de eerste stap ga je de vulling maken voor de lamsrollade. Dit is erg simpel, want je gaat gewoon een paar ingredienten met elkaar mengen in een kommetje. Zo gaan er wat nootjes, mint, groenten en meer in. Vervolgens ga je de fruitelementen toevoegen. Je knijpt het sap van de citroen uit en voegt er wat schil van een sinaasappel aan toe. De vulling is dan zo goed als klaar. Je gaat de vulling dan uitsmeren op een lapje lamsvlees. Dit ga je dan dichtrollen en op zijn plek houden met elastiekjes. Nog wat zout, peper en olie en de lamsrollade kan de oven in. Als laatst ga je dan alles serveren op een bord en voor je het weet heb je een heerlijke lamsrollade gemaakt.

Lamsrollade met fruit

Instructies

Speel dit kook spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Lamsrollade met fruit

In dit heerlijke kook spelletje ga je een lekkere lamsrollade met fruitsmaak maken. Je gaat het helemaal zelf doen, maar krijgt natuurlijk wel instructies zodat je weet wat je moet doen. Het maken van deze lamsrollade ga je stapsgewijs doen. Allereerst ga je alle ingredienten en hulpmiddelen voor het eerste onderdeel op tafel leggen. Hierdoor kun je sneller werken en hoef je niet steeds op zoek naar alles. In de eerste stap ga je de vulling maken voor de lamsrollade. Dit is erg simpel, want je gaat gewoon een paar ingredienten met elkaar mengen in een kommetje. Zo gaan er wat nootjes, mint, groenten en meer in. Vervolgens ga je de fruitelementen toevoegen. Je knijpt het sap van de citroen uit en voegt er wat schil van een sinaasappel aan toe. De vulling is dan zo goed als klaar. Je gaat de vulling dan uitsmeren op een lapje lamsvlees. Dit ga je dan dichtrollen en op zijn plek houden met elastiekjes. Nog wat zout, peper en olie en de lamsrollade kan de oven in. Als laatst ga je dan alles serveren op een bord en voor je het weet heb je een heerlijke lamsrollade gemaakt.

Lamsrollade met fruit

2014-05-04

Categorie: Kook spelletjes

Played 1884 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit kook spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...