Visgerecht bereiden

Visgerecht bereiden


Visgerecht bereidenIn dit prachtige kook spelletje ga je een heerlijke visgerecht bereiden. Het zal uiteindelijk een heerlijk gerecht worden met alles erop en eraan. Je gaat dit gerecht ook helemaal zelf maken met wat instructies. Dus als je er klaar voor bent kun je gelijk beginnen. Je gaat beginnen aan een mengsel dat later op de vis gesmolten gaat worden. Deze maak je door wat basilicum in de blender te doen. Daar gaat dan wat knoflook, broodkruimels en zout bij. Je zet de blender aan en wacht tot dit een goed mengsel is geworden. Vervolgens giet je hier nog wat olie bij en doe je de blender nog even aan. Dit mengsel ga je dan tussen 2 velletjes uitrollen zodat het mooi glad en plat wordt. Dit laat je dan staan om vervolgens door te gaan met de saus. Hiervoor giet je wat olie in een pannetje. Daar gaan dan wat groenten en kruiden bij. Je gaat dan snel door naar de vis. Je gaat 2 stukjes vis bakken in olie. Wanneer deze goed gaar zijn ga je het mengsel dat je op het begin hebt gemaakt op de stukjes vis leggen. Je rond dan alles af en voor je het weet heb je een heerlijk visgerecht gemaakt.

Visgerecht bereiden

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

0

Spel omschrijving

Visgerecht bereiden

In dit prachtige kook spelletje ga je een heerlijke visgerecht bereiden. Het zal uiteindelijk een heerlijk gerecht worden met alles erop en eraan. Je gaat dit gerecht ook helemaal zelf maken met wat instructies. Dus als je er klaar voor bent kun je gelijk beginnen. Je gaat beginnen aan een mengsel dat later op de vis gesmolten gaat worden. Deze maak je door wat basilicum in de blender te doen. Daar gaat dan wat knoflook, broodkruimels en zout bij. Je zet de blender aan en wacht tot dit een goed mengsel is geworden. Vervolgens giet je hier nog wat olie bij en doe je de blender nog even aan. Dit mengsel ga je dan tussen 2 velletjes uitrollen zodat het mooi glad en plat wordt. Dit laat je dan staan om vervolgens door te gaan met de saus. Hiervoor giet je wat olie in een pannetje. Daar gaan dan wat groenten en kruiden bij. Je gaat dan snel door naar de vis. Je gaat 2 stukjes vis bakken in olie. Wanneer deze goed gaar zijn ga je het mengsel dat je op het begin hebt gemaakt op de stukjes vis leggen. Je rond dan alles af en voor je het weet heb je een heerlijk visgerecht gemaakt.

Visgerecht bereiden

2014-04-16

Categorie: Kook spelletjes

Played 1499 times

tags: Geen

Instructies

Speel dit spelletje met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...