Getallen Memory

Getallen Memory


Getallen MemoryGetallen memory is een leuk educatief spelletje voor kinderen. In getallen memory kun je zoals de titel al aangeeft memory spelen met getallen. Zoals je vast al weet zoek je in memory 2 van dezelfde kaartjes. In getallen memory zijn de kaarten niet exact hetzelfde. Je hebt namelijk kaarten met getallen van 1 tot 9, maar ook kaarten met de getallen in tekst geschreven. Zo heb je dus bijvoorbeeld een kaart met "10", maar ook een kaart met "tien". Je probeert deze bij elkaar te zoeken en zo dus een combinatie te maken. Zo kunnen kinderen in dit spelletje de getallen leren tijdens het spelen. Ze leren niet alleen de getallen uitgedrukt in cijfers, maar ook de getallen geschreven in letters. Wanneer alle combinaties gevonden zijn gaat het spelletje door naar de volgende level. Elke juiste combinatie levert ook punten op die bovenaan op het scherm terug te vinden zijn. Zo blijft het spelletje interessant en leuk voor de kinderen. Dus op zoek naar een spelletje waarbij de kinderen ook iets kunnen leren? Dan is getallen memory zeker een aanrader.

Getallen Memory

Instructies

Gebruik de muis om memory kaarten om te draaien.

0

Spel omschrijving

Getallen Memory

Getallen memory is een leuk educatief spelletje voor kinderen. In getallen memory kun je zoals de titel al aangeeft memory spelen met getallen. Zoals je vast al weet zoek je in memory 2 van dezelfde kaartjes. In getallen memory zijn de kaarten niet exact hetzelfde. Je hebt namelijk kaarten met getallen van 1 tot 9, maar ook kaarten met de getallen in tekst geschreven. Zo heb je dus bijvoorbeeld een kaart met "10", maar ook een kaart met "tien". Je probeert deze bij elkaar te zoeken en zo dus een combinatie te maken. Zo kunnen kinderen in dit spelletje de getallen leren tijdens het spelen. Ze leren niet alleen de getallen uitgedrukt in cijfers, maar ook de getallen geschreven in letters. Wanneer alle combinaties gevonden zijn gaat het spelletje door naar de volgende level. Elke juiste combinatie levert ook punten op die bovenaan op het scherm terug te vinden zijn. Zo blijft het spelletje interessant en leuk voor de kinderen. Dus op zoek naar een spelletje waarbij de kinderen ook iets kunnen leren? Dan is getallen memory zeker een aanrader.

Getallen Memory

2014-09-27

Categorie: Leer spelletjes

Played 2225 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de muis om memory kaarten om te draaien.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...