Mahjong 2

Mahjong 2


Mahjong 2In dit leuke mahjong spelletje kun je mahjong in verschillende levels spelen. Deze levels komen in verschillende moeilijkheidsgraden. Dit omdat in elke level de steentjes anders zijn gestapeld. Zo heb je driehoeken, piramides, torens en meer. Je kunt deze levels zelf kiezen en je hoeft niks vrij te spelen. Verder heb je in het spelletje de mogelijkheid om een hint te gebruiken. Wanneer je op hint klikt geeft de computer aan welke steentjes je kunt wegspelen. Je speelt het spelletje zonder tijdslimiet, maar kunt wel de tijd zien lopen. In mahjong is het de bedoeling om combinaties van steentjes te maken. Deze steentjes komen in paren van 2. Wanneer je een combinatie wegspeelt verdwijnt deze van het speelveld. De bedoeling van het spel is dan ook om alle steentjes weg te spelen. Alleen zo kun je het spelletje winnen. Er zijn wel een aantal belangrijke regels. De steentjes die je wegspeelt moeten los staan, ze kunnen niet omringd zijn door andere steentjes. Verder moeten de steentjes uit de combinatie exact hetzelfde zijn. Mahjong 2 is een erg leuk en uitgebreid spelletje. Speel het nu op gratisspelletjes.nl!

Mahjong 2

Instructies

Speel Mahjong 2 met je muis.

0

Spel omschrijving

Mahjong 2

In dit leuke mahjong spelletje kun je mahjong in verschillende levels spelen. Deze levels komen in verschillende moeilijkheidsgraden. Dit omdat in elke level de steentjes anders zijn gestapeld. Zo heb je driehoeken, piramides, torens en meer. Je kunt deze levels zelf kiezen en je hoeft niks vrij te spelen. Verder heb je in het spelletje de mogelijkheid om een hint te gebruiken. Wanneer je op hint klikt geeft de computer aan welke steentjes je kunt wegspelen. Je speelt het spelletje zonder tijdslimiet, maar kunt wel de tijd zien lopen. In mahjong is het de bedoeling om combinaties van steentjes te maken. Deze steentjes komen in paren van 2. Wanneer je een combinatie wegspeelt verdwijnt deze van het speelveld. De bedoeling van het spel is dan ook om alle steentjes weg te spelen. Alleen zo kun je het spelletje winnen. Er zijn wel een aantal belangrijke regels. De steentjes die je wegspeelt moeten los staan, ze kunnen niet omringd zijn door andere steentjes. Verder moeten de steentjes uit de combinatie exact hetzelfde zijn. Mahjong 2 is een erg leuk en uitgebreid spelletje. Speel het nu op gratisspelletjes.nl!

Mahjong 2

2013-06-27

Played 16590 times

Instructies

Speel Mahjong 2 met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...