Mahjong middeleeuwen

Mahjong middeleeuwen


Mahjong middeleeuwenMahjong middeleeuwen is een leuk mahjong spelletje met een middeleeuws tintje. Het spel ziet er redelijk simpel uit, maar zeker een aanrader voor de echte puzzelaar. Na het openen kun je gelijk beginnen met puzzelen. In dit mahjong spelletje krijg je een tijdslimiet van 40 minuten. Dat lijkt natuurlijk veel, maar dat zul je wel nodig hebben. Voor elke combinatie krijg je punten die je onderaan op het scherm terug kunt vinden. Ook in dit spelletje speel je volgens de originele regels van mahjong. Dat betekent dus dat je combinaties probeert te maken met 2 van dezelfde steentjes. Echter kun je alleen steentjes wegspelen die aan de randen van de lagen liggen. Het speelveld bestaat namelijk uit meerdere opgestapelde lagen. Steentjes die omring liggen door andere steentjes kun je dus niet wegspelen. Je zult van buiten naar binnen moeten werken met je combinaties. Pas wanneer alle steentjes uit het speelveld zijn gespeeld heb je gewonnen. Dus heb jij zin in een leuk middeleeuws mahjong spelletje met een uitdagende tijdslimiet? Speel dan nu mahjong middeleeuwen op gratisspelletjes.nl en laat zien hoe goed jij bent in mahjong.

Mahjong middeleeuwen

Instructies

Speel mahjong middeleeuwen met je muis.

0

Spel omschrijving

Mahjong middeleeuwen

Mahjong middeleeuwen is een leuk mahjong spelletje met een middeleeuws tintje. Het spel ziet er redelijk simpel uit, maar zeker een aanrader voor de echte puzzelaar. Na het openen kun je gelijk beginnen met puzzelen. In dit mahjong spelletje krijg je een tijdslimiet van 40 minuten. Dat lijkt natuurlijk veel, maar dat zul je wel nodig hebben. Voor elke combinatie krijg je punten die je onderaan op het scherm terug kunt vinden. Ook in dit spelletje speel je volgens de originele regels van mahjong. Dat betekent dus dat je combinaties probeert te maken met 2 van dezelfde steentjes. Echter kun je alleen steentjes wegspelen die aan de randen van de lagen liggen. Het speelveld bestaat namelijk uit meerdere opgestapelde lagen. Steentjes die omring liggen door andere steentjes kun je dus niet wegspelen. Je zult van buiten naar binnen moeten werken met je combinaties. Pas wanneer alle steentjes uit het speelveld zijn gespeeld heb je gewonnen. Dus heb jij zin in een leuk middeleeuws mahjong spelletje met een uitdagende tijdslimiet? Speel dan nu mahjong middeleeuwen op gratisspelletjes.nl en laat zien hoe goed jij bent in mahjong.

Mahjong middeleeuwen

2014-09-06

Played 7382 times

tags: Geen

Instructies

Speel mahjong middeleeuwen met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...