Mahjong sichuan

Mahjong sichuan


Mahjong sichuanMahjong sichuan is een leuke variant van mahjong. In dit spelletje ga je mahjong spelen, maar net op een andere manier dan de originele mahjong. Ook in dit spelletje ga je combinaties proberen te maken door op 2 van dezelfde steentjes te klikken. Echter is een belangrijke regel in mahjong dat je steentjes die aan meer dan 1 kant grenzen met andere steentjes niet kunt wegspelen. In dit mahjong spelletje is die regel niet van toepassing. Wel is er een andere belangrijke regel die er een beetje op lijkt. Bij dit spelletje kun je mahjong steentjes combineren met elkaar als je een denkbeeldige lijn kunt trekken die niet meer dan 2 hoeken bevat. Misschien ken je deze regel wel van de bekende variant mahjong connect. Je moet dus in je hoofd een lijn trekken van het ene steentje naar de andere. Maak je meer dan 2 hoeken met deze denkbeeldige lijn dan kun je de combinatie niet maken. Vergeet niet dat je met een tijdslimiet speelt. Je kunt de tijdsbalk onderaan op het scherm zien lopen. Dus heb jij zin in een leuke variant van mahjong? Speel nu mahjong sichuan op gratisspelletjes.nl.

Mahjong sichuan

Instructies

Speel mahjong sichuan met je muis.

0

Spel omschrijving

Mahjong sichuan

Mahjong sichuan is een leuke variant van mahjong. In dit spelletje ga je mahjong spelen, maar net op een andere manier dan de originele mahjong. Ook in dit spelletje ga je combinaties proberen te maken door op 2 van dezelfde steentjes te klikken. Echter is een belangrijke regel in mahjong dat je steentjes die aan meer dan 1 kant grenzen met andere steentjes niet kunt wegspelen. In dit mahjong spelletje is die regel niet van toepassing. Wel is er een andere belangrijke regel die er een beetje op lijkt. Bij dit spelletje kun je mahjong steentjes combineren met elkaar als je een denkbeeldige lijn kunt trekken die niet meer dan 2 hoeken bevat. Misschien ken je deze regel wel van de bekende variant mahjong connect. Je moet dus in je hoofd een lijn trekken van het ene steentje naar de andere. Maak je meer dan 2 hoeken met deze denkbeeldige lijn dan kun je de combinatie niet maken. Vergeet niet dat je met een tijdslimiet speelt. Je kunt de tijdsbalk onderaan op het scherm zien lopen. Dus heb jij zin in een leuke variant van mahjong? Speel nu mahjong sichuan op gratisspelletjes.nl.

Mahjong sichuan

2014-03-02

Played 3839 times

tags: Geen

Instructies

Speel mahjong sichuan met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...