Kitten salon

Kitten salon


Kitten salonIn dit leuke meiden spelletje ga je een kitten verzorgen. Na het schoonmaken en verzorgen van de kitten ga je haar ook mooi maken. Je begint met het wassen van de kitten, want ze is nogal vies. Je giet eerst wat water over haar heen en vervolgens ga je haar inzepen. Dit was je er dan weer af met water. Om haar te drogen veeg je haar eerst met een handdoek en vervolgens ga je haar nog met een haardroger goed drogen. Daarna ga je de tanden van de kitten poetsen net zoals je bij jezelf zou doen. Ze heeft ook erg scherpe nagels dus deze moet je gaan knippen. Om de kitten een beetje te relaxen geef je haar een heerlijke massage. Tenslotte spuit je nog een beetje diervriendelijke parfum op haar zodat ze heerlijk ruikt. Je bent dan klaar met het verzorg gedeelte en kun naar het opmaak onderdeel. Hierin kun je leuke accessoires uitkiezen voor de kitten. Je kunt haar zo mooi maken als je maar zelf wilt. Wanneer je tevreden bent klik je linksonder op show en dan krijg je de kitten te zien.

Kitten salon

Instructies

Speel kitten salon met je muis.

0

Spel omschrijving

Kitten salon

In dit leuke meiden spelletje ga je een kitten verzorgen. Na het schoonmaken en verzorgen van de kitten ga je haar ook mooi maken. Je begint met het wassen van de kitten, want ze is nogal vies. Je giet eerst wat water over haar heen en vervolgens ga je haar inzepen. Dit was je er dan weer af met water. Om haar te drogen veeg je haar eerst met een handdoek en vervolgens ga je haar nog met een haardroger goed drogen. Daarna ga je de tanden van de kitten poetsen net zoals je bij jezelf zou doen. Ze heeft ook erg scherpe nagels dus deze moet je gaan knippen. Om de kitten een beetje te relaxen geef je haar een heerlijke massage. Tenslotte spuit je nog een beetje diervriendelijke parfum op haar zodat ze heerlijk ruikt. Je bent dan klaar met het verzorg gedeelte en kun naar het opmaak onderdeel. Hierin kun je leuke accessoires uitkiezen voor de kitten. Je kunt haar zo mooi maken als je maar zelf wilt. Wanneer je tevreden bent klik je linksonder op show en dan krijg je de kitten te zien.

Kitten salon

2014-05-06

Categorie: Meiden spelletjes

Played 2652 times

tags: Geen

Instructies

Speel kitten salon met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...