Mama ice cream

Mama ice cream


Mama ice creamIn mama ice cream ga je een ijswagen beheren. Je gaat vanuit je wagen heerlijke ijsjes verkopen. Wanneer er een klant aankomt zal deze aangeven wat voor ijsje hij of zij wilt. Een ijsje kan uit heel veel ingrediënten bestaan. Het zijn namelijk beker ijsjes met veel smaken. De klant geeft aan of hij of zij een grote, medium of kleine beker wilt. Vervolgens krijg je ook te zien welke smaken erin moeten komen en welke toppings erop moeten. Je gaat het ijsje dan klaarmaken. Je begint met het kiezen van de juiste bekerformaat. Vervolgens vul je de beker met ijs en ga je de smaken erin zetten. Je gaat dit dan mixen naar wens van de klant. Vervolgens voeg je nog de toppings toe en dan kun je het ijsje serveren. Hoe beter je het ijsje hebt gemaakt des te meer je betaald krijgt. Uiteindelijk moet je de dag target halen. Dit is het minimale bedrag dat je moet verdienen om door te kunnen naar de volgende dag. Het is dus belangrijk dat je snel, maar ook goed werkt.

Mama ice cream

Instructies

Speel mama ice cream met je muis.

0

Spel omschrijving

Mama ice cream

In mama ice cream ga je een ijswagen beheren. Je gaat vanuit je wagen heerlijke ijsjes verkopen. Wanneer er een klant aankomt zal deze aangeven wat voor ijsje hij of zij wilt. Een ijsje kan uit heel veel ingrediënten bestaan. Het zijn namelijk beker ijsjes met veel smaken. De klant geeft aan of hij of zij een grote, medium of kleine beker wilt. Vervolgens krijg je ook te zien welke smaken erin moeten komen en welke toppings erop moeten. Je gaat het ijsje dan klaarmaken. Je begint met het kiezen van de juiste bekerformaat. Vervolgens vul je de beker met ijs en ga je de smaken erin zetten. Je gaat dit dan mixen naar wens van de klant. Vervolgens voeg je nog de toppings toe en dan kun je het ijsje serveren. Hoe beter je het ijsje hebt gemaakt des te meer je betaald krijgt. Uiteindelijk moet je de dag target halen. Dit is het minimale bedrag dat je moet verdienen om door te kunnen naar de volgende dag. Het is dus belangrijk dat je snel, maar ook goed werkt.

Mama ice cream

2014-04-22

Categorie: Meiden spelletjes

Played 1497 times

tags: Geen

Instructies

Speel mama ice cream met je muis.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...