Serveerster leven

Serveerster leven


Serveerster levenIn serveerster leven ga je zoals de titel al zegt het leven van een serveerster overnemen. Je begint als een onzeker meisje dat voor het eerst gaat werken. In een restaurant ga je gelijk aan de slag als serveerster. Zodra de klanten binnenstromen geef je ze een plek. Als ze weten wat ze willen eten neem je de bestelling op en als deze gemaakt is serveer je deze. Je ruimt ook de tafels af en pakt je fooi van tafel. Als klanten te lang moeten wachten zullen ze minder fooi geven en verdien je minder. Na elke ronde kun je zien hoeveel je hebt verdiend. Met het geld kun je nieuwe kleren kopen, maar ook jezelf mooier maken door bijvoorbeeld make up te kopen. Zo ga je steeds meer verdienen en meer kopen. Doe dus je best en probeer zoveel mogelijk te verdienen en koop alles wat je wilt.

Serveerster leven

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

0

Spel omschrijving

Serveerster leven

In serveerster leven ga je zoals de titel al zegt het leven van een serveerster overnemen. Je begint als een onzeker meisje dat voor het eerst gaat werken. In een restaurant ga je gelijk aan de slag als serveerster. Zodra de klanten binnenstromen geef je ze een plek. Als ze weten wat ze willen eten neem je de bestelling op en als deze gemaakt is serveer je deze. Je ruimt ook de tafels af en pakt je fooi van tafel. Als klanten te lang moeten wachten zullen ze minder fooi geven en verdien je minder. Na elke ronde kun je zien hoeveel je hebt verdiend. Met het geld kun je nieuwe kleren kopen, maar ook jezelf mooier maken door bijvoorbeeld make up te kopen. Zo ga je steeds meer verdienen en meer kopen. Doe dus je best en probeer zoveel mogelijk te verdienen en koop alles wat je wilt.

Serveerster leven

2015-11-17

Categorie: Meiden spelletjes

Played 1748 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...