Stoere stier

Stoere stier


Stoere stierDe stoere stier is verliefd. Het is aan jou om hem in elke level bij zijn vrouwtje te krijgen. Je kunt verschillende onderdelen in werking zetten waardoor er van alles gaat bewegen. Zodra de stier bij zijn geliefde is kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker, maar dat maakt het spel extra leuk.

Stoere stier

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

Spel omschrijving

Stoere stier

De stoere stier is verliefd. Het is aan jou om hem in elke level bij zijn vrouwtje te krijgen. Je kunt verschillende onderdelen in werking zetten waardoor er van alles gaat bewegen. Zodra de stier bij zijn geliefde is kun je door naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker, maar dat maakt het spel extra leuk.

Stoere stier

2017-01-06

Categorie: Mobiel Actie

Played 1283 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis voor dit spelletje.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...