Fruit connect mobiel

Fruit connect mobiel


Fruit connect mobielFruit connect is nu ook op de mobiel en tablet. In dit puzzel spelletje is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen door combinaties van fruit te maken. Wissel fruitstukjes met elkaar om en probeer minstens 3 op een rij te krijgen.

Fruit connect mobiel

Instructies

Gebruik de touchscreen op je mobiel/tablet.

Spel omschrijving

Fruit connect mobiel

Fruit connect is nu ook op de mobiel en tablet. In dit puzzel spelletje is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen door combinaties van fruit te maken. Wissel fruitstukjes met elkaar om en probeer minstens 3 op een rij te krijgen.

Fruit connect mobiel

2016-02-14

Categorie: Mobiel Populair

Played 4648 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik de touchscreen op je mobiel/tablet.

Opmerkingen (3)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...