Voetbal trainer

Voetbal trainer


Voetbal trainerAls trainer is het jouw taak om het beste team samen te stellen. Koop nieuwe spelers, train ze en maak het beste team. Je kunt niet alleen spelers kopen en trainen, maar ook zelf bepalen wie je aanneemt en hoe de trainingen eruit zien.

Voetbal trainer

Instructies

Gebruik je muis of de touchscreen op je mobiel.

Spel omschrijving

Voetbal trainer

Als trainer is het jouw taak om het beste team samen te stellen. Koop nieuwe spelers, train ze en maak het beste team. Je kunt niet alleen spelers kopen en trainen, maar ook zelf bepalen wie je aanneemt en hoe de trainingen eruit zien.

Voetbal trainer

2017-01-09

Categorie: Mobiel Sport

Played 3242 times

tags: Geen

Instructies

Gebruik je muis of de touchscreen op je mobiel.

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...