Bubble Shooter

Bubble Shooter


Bubble ShooterWie kent het bekende spelletje nou niet? Bubble shooter is een razend populair spelletje op het internet. In Bubble shooter schiet je verschillende kleuren bellen af. Het is de bedoeling om met die bellen kleuren combinaties van minstens 3 te vormen. Als je meer dan 3 bellen van hetzelfde kleur naast elkaar hebt levert dat je punten op in bubbel shooter. De bellen verdwijnen en alle bellen die niet ergens aan vast zitten verdwijnen mee. Ook dit levert je extra punten op. Hoe meer bellen je combineert des te meer punten je verdient. Bubble shooter klinkt makkelijk, maar om de zoveel tijd komt er een rij bellen bij. Hierdoor zakken de ballen een rij naar beneden. Als de ballen de onderkant van het scherm raken dan ben je game over in bubble shooter. Het is dus belangrijk dat je tempo in het spelletje houdt. Er zijn verschillende strategieen om het spelletje te spelen. Zo kun je alleen focussen op kleurencombinaties. Maar je kunt ook een groep bellen wegspelen waardoor alle bellen die eronder liggen ook verdwijnen. Hierdoor kun je meer bellen in 1 keer laten verdwijnen dan dat je zou focussen op alleen kleurencombinaties. Heb jij zin in een potje bubble shooter, je speelt geheel gratis op gratisspelletjes.nl!

Bubble Shooter

Instructies

Bubble shooter speel je met je muis, schiet combinaties van minimaal 3 ballen weg. De meer ballen aan elkaar, de meer punten je scoort.

0

Spel omschrijving

Bubble Shooter

Wie kent het bekende spelletje nou niet? Bubble shooter is een razend populair spelletje op het internet. In Bubble shooter schiet je verschillende kleuren bellen af. Het is de bedoeling om met die bellen kleuren combinaties van minstens 3 te vormen. Als je meer dan 3 bellen van hetzelfde kleur naast elkaar hebt levert dat je punten op in bubbel shooter. De bellen verdwijnen en alle bellen die niet ergens aan vast zitten verdwijnen mee. Ook dit levert je extra punten op. Hoe meer bellen je combineert des te meer punten je verdient. Bubble shooter klinkt makkelijk, maar om de zoveel tijd komt er een rij bellen bij. Hierdoor zakken de ballen een rij naar beneden. Als de ballen de onderkant van het scherm raken dan ben je game over in bubble shooter. Het is dus belangrijk dat je tempo in het spelletje houdt. Er zijn verschillende strategieen om het spelletje te spelen. Zo kun je alleen focussen op kleurencombinaties. Maar je kunt ook een groep bellen wegspelen waardoor alle bellen die eronder liggen ook verdwijnen. Hierdoor kun je meer bellen in 1 keer laten verdwijnen dan dat je zou focussen op alleen kleurencombinaties. Heb jij zin in een potje bubble shooter, je speelt geheel gratis op gratisspelletjes.nl!

Bubble Shooter

2013-03-30

Categorie: Populair

Played 168132 times

Instructies

Bubble shooter speel je met je muis, schiet combinaties van minimaal 3 ballen weg. De meer ballen aan elkaar, de meer punten je scoort.

Opmerkingen (8)

De leukste gratis spelletjes!

Op gratisspelletjes.nl vindt je de leukste gratis spelletjes op het web. Met allerlei verschillende categorieën en gratis spellen hebben wij aan iedereen gedacht. Zo hebben we allerlei actie spelletjes, dora spelletjes, kook spelletjes, puzzel spelletjes, voetbal spelletjes en nog veel meer. Daarnaast vind je hier ook populaire spellen zoals bubbels schieten, mahjong, sudoku, candy crush en nog veel meer bekende spellen. Daar komt nog bij dat we constant nieuwe spelletjes toevoegen aan het aanbod.

Meer dan alléén gratis spelletjes spelen!

Naast alle super coole spellen kun je bij gratisspelletjes.nl veel meer dan alleen spelen. Je kunt heel makkelijk een eigen account aanmaken. Dit kun je zelfs doen door alleen in te loggen met je facebook account bovenaan de pagina. Met je eigen account kun je jouw favoriete spelletjes toevoegen. Op deze manier kan je de spelletjes die je vaak speelt altijd gemakkelijk terugvinden. Daarnaast kun je met je account ook punten verdienen met het spelen van spelletjes, je profiel inrichten met een foto en tekst, berichten sturen naar andere leden en nog veel meer.

Meld je nu aan bij de leukste gratis spelletjes site van Nederland en België!

Laden...